Μία ματωμένη πιτζάμα "δείχνει" τον ένοχο του φονικού στην Κύπρο

Η αστυνομία αναζητά το κίνητρο και την ψυχική υγεία του δράστη - Νέα ενημέρωση: 20:42

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού στον Στρόβολο της Λευκωσίας.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης», η αστυνομία βρήκε μια ματωμένη πιτζάμα κρυμμένη σε σημείο του σπιτιού. Οι αρχές θεωρούν ότι αυτό είναι το κλειδί που θα οδηγήσει και στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Επίσης μετά από τις αυτοψίες και τις νεκροτομές που έκαναν οι δύο ιατροδικαστές, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν καταλήξει ότι ο δράστης ήταν ένας και όχι δύο, όπως αρχικά είχε καταθέσει ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ενώ εκτιμούν ότι το μαχαίρι με το οποίο σφαγιάστηκε το ζευγάρι πετάχτηκε στα σκουπίδια και γι’ αυτό δεν έχει βρεθεί.

Άλυτο μυστήριο για τους αστυνομικούς παραμένει ακόμα το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας, αλλά και η ψυχική κατάσταση του δράστη, ο οποίος σκότωσε με 26 μαχαιριές τον 60χρονο καθηγητή και την 59χρονη σύζυγό του.

Επίσης καθυστερεί η νέα γραπτή κατάθεση του 15χρονου γιου των θυμάτων , καθώς η αστυνομία θέλει να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία μεταξύ των οποίων και τα αποτελέσματα DNA για να ζητήσει απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Ο μικρός σύμφωνα με τον δικηγόρο που έχουν ορίσει οι συγγενείς του, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να συνέλθει.

Την ίδια ώρα έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα ανάμεσα στον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια με τους αστυνομικούς και τους ανακριτές.

Ο κ. Ματσάκης δήλωσε ότι έχει την πεποίθηση ότι οι ανακριτές της αστυνομίας που διερευνούν την υπόθεση θέλουν κάτι να κρύψουν και γι’ αυτό δεν του επιτρέπουν να κάνει αυτοψία στο σπίτι.

Ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος θα διενεργήσει την αυτοψία όταν η αστυνομία ελευθερώσει τη σκηνή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top