Απαστράπτουσα η Μελάνια στο δείπνο για τον Μακρόν – Έκανε «σκόνη» τη Μπριζίτ

Έκλεψε τις εντυπώσεις με την αστραφτερή τουαλέτα της - Νέα ενημέρωση: 20:57

Λαμπερές εμφανίσεις, επισημότητα, κόκκινα χαλιά… από όλα είχε το δείπνο που παρέθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ προς τιμήν του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του Μπριζίτ.

Την παράσταση έκλεψε για μια ακόμα φορά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της με μια αστραφτερή, ασημί τουαλέτα του οίκου Chanel.

 

Η εμφάνισή της επισκίασε την υψηλή καλεσμένη της Μπριζίτ Τρονιέ, η οποία επέλεξε για την περίσταση μια κρεμ τουαλέτα Louis Vuitton, με μακριά μανίκια και χρυσές λεπτομέρειες.

Φυσικά ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τη σύζυγό του, την οποία δεν άφηνε στιγμή από δίπλα του και της κρατούσε σφιχτά το χέρι.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της πρόποσής του την χαρακτήρισε απόλυτα απίστευτη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και την ευχαρίστησε για την οργάνωση του δείπνου.

Ο Γάλλος πρόεδρος ευχαρίστησε στα γαλλικά τον Αμερικανό ομόλογό του για την τιμή να είναι ο πρώτος ξένος ηγέτης για τον οποίο διοργανώθηκε επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο και εξύμνησε την αδιάρρηκτη φιλία ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Γαλλία.

Καλεσμένη στο δείπνο ήταν επίσης η… «πρώτη κόρη» των ΗΠΑ, η Ιβάνκια Τραμπ, μαζί με τον σύζυγό της, η οποία επέλεξε για την επίσημη αυτή περίσταση ένα ροζ βραδινό φόρεμα, αξίας σχεδόν 14.000 δολαρίων.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς με τη σύζυγό του Κάρεν, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ο Ρούπερτ Μέρντοχ με τη σύζυγό του Τζέρι Χολ, κ.α.

Συνολικά οι καλεσμένοι ήταν 130, σχολιάστηκε όμως η απουσία στελεχών των Δημοκρατικών και δημοσιογράφων που καλύπτουν τον Λευκό Οίκο. Ο μοναδικός Δημοκρατικός ήταν ο κυβερνήτης της Λουιζιάνα, Τζον Μπελ, εξαιτίας της σχέσης που έχει η πολιτεία με τη Γαλλία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top