Πρόκληση από τον αρχηγό των «Γκρίζων Λύκων»: «Γεμάτος ο βυθός από τους παππούδες σας»

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί για Ελλάδα και Τσίπρα

Προκλητικές δηλώσεις Μπαχτσελί για Ελλάδα-Τσίπρα

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα προχώρησε ο επικεφαλής του τουρκικού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» έδωσε «το παρών» την Τρίτη στην τουρκική Εθνοσυνέλευση και «απασφάλισε» για Ελλάδα και Τσίπρα, λέγοντας:

«Ο Τσίπρας, αυτό το άτομο, είπε στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει το πρόσωπό του, ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, είπε μάλιστα ότι η Τουρκία θα πυροβολήσει το πόδι της αν κάνει κάτι τέτοιο. Είχε τέτοιο θράσος… Ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας, και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια», είπε ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του χθες, την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρισκόταν στη Βάρνα, σε συνάντηση με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα της κυπριακής ΑΟΖ, λέγοντας:

 

«Οι έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην αντολική Μεσόγειο, αύξησε περισσότερο τη στρατηγική σημασία της περιοχής. Επευφήμησαν την κίνηση της Νότιας Κύπρου και δεν έδειξαν ίχνος ντροπής μετά τα μηνύματα καταδίκης της Τουρκίας. Το μήνυμα καταδίκης της ΕΕ, δεν υπάρχει για μας. Τι πράγμα καταδικάζουν;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top