Απίστευτο περιστατικό σε πτήση με γυναίκα επιβάτη - Αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα - Βίντεο

Κατέβηκαν τέσσερα άτομα εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς τους

Σε σημείο να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα έφτασε το πλήρωμα αεροσκάφους που ταξίδευε από το Μάντσεστερ με προορισμό την Πάφο, το βράδυ της Παρασκευής. Και ο λόγος; Μια μεθυσμένη γυναίκα, η οποία βγήκε εκτός εαυτού!

Η 23χρονη επιβάτης πήγαινε για διακοπές με φίλες της στην Κύπρο. Ξαφνικά κατά τη διάρκεια της πτήσης άρχισε να επιτίθεται φραστικά σε άλλους επιβάτες και σε μέλη του πληρώματος. Ο πιλότος άλλαξε λοιπόν πορεία, προκειμένου να απομακρυνθούν τέσσερα άτομα.

Άλλος επιβάτης κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό, τη στιγμή που η 23χρονη ωρυόταν σε μέλος του πληρώματος.

«Θέλεις να γίνω πόρνη;» φώναζε στον αεροσυνοδό σε έξαλλη κατάσταση κι ενώ προσπαθούν να την ηρεμήσουν, εκείνη κάθεται στη θέση της και αρχίζει να κλαίει.

Η επιβάτης ισχυριζόταν πως θα τη βιάσουν αν την πετάξουν από την πτήση, με την ίδια να να πιστεύει ότι ήδη βρίσκεται στην Κύπρο. «Φοβάμαι. Θέλω να πάω σπίτι. Σας παρακαλώ, να με πάτε στο σπίτι μου. Δε θέλω να κάνω διακοπές», συνεχίζει εκείνη, ενώ την ώρα που την απομάκρυναν από το αεροσκάφος έβρισε και τον επιβάτη που κατέγραφε το περιστατικό σε βίντεο.

Σύμφωνα με επιβάτες, η γυναίκα και η παρέα της ήταν ήδη μεθυσμένοι όταν επιβιβάστηκαν στην πτήση. Όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα πάντως, όταν απομακρύνθηκαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top