Τραγικός θάνατος γυναίκας στην Αυστρία: Το χέρι της παγιδεύτηκε σε μεταλλικό πλέγμα και πέθανε από το κρύο

Την ώρα που έφευγε από τη δουλειά της

Αυστρία: Τραγικός θάνατος γυναίκας από το κρύο

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 66χρονη γυναίκα στην νοτιοανατολική Αυστρία στην πόλη Στάλχοφεν (επαρχία της Στυρίας) την ώρα που έφευγε από τη δουλειά της.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν πολικές θερμοκρασίες.

Η άτυχη γυναίκα που εργαζόταν ως καθαρίστρια, είχε μόλις τελειώσει τη βάρδιά της και έβγαινε από το κτίριο όπου ήταν η δουλειά της.

Εξαιτίας βλάβης του διακόπτη στο εσωτερικό του κτιρίου, η γυναίκα πέρασε το χέρι της μέσα από το μεταλλικό πλέγμα, για να το ενεργοποιήσει από το εξωτερικό.

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να τραβήξει έγκαιρα το χέρι της, υπέστη κάταγμα στον αγκώνα, το χέρι της πιάστηκε στο μεταλλικό πλέγμα και «παγιδεύτηκε» εκεί.

Όταν τη βρήκαν περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα άνδρες των πρώτων βοηθειών που ειδοποιήθηκαν από συγγενείς της οι οποίοι θορυβήθηκαν επειδή δεν επέστρεψε, ήταν πλέον αργά για την 66χρονη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή από το κρύο.

Ο θάνατος της 66χρονης ήταν ο πρώτος από το κρύο στην Αυστρία αφότου κύμα πολικού ψύχους άρχισε να πλήττει χώρες της Ευρώπης, στα τέλη Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάνω από 60 άνθρωποι.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top