Πραγματοποιήθηκε η τελευταία επιθυμία ενός 19χρονου που μετρά μέρες ζωής– Νυμφεύτηκε τον εφηβικό του έρωτα

Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο μιας σπάνιας μορφής καρκίνου

Είναι μόλις 19 χρόνων, όμως βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου. Ο Dustin Snyder είχε μια τελευταία επιθυμία, να κάνει γυναίκα του τον εφηβικό του έρωτα.

Έτσι κι έγινε. Την περασμένη Κυριακή νυμφεύτηκε τη Sierra Siverio στη Φλόριντα. Συγκινητική ήταν δε η κινητοποίηση των φίλων και συμμαθητών, οι οποίοι οργάνωσαν σε χρόνο dt την τελετή του γάμου.

Η αδελφή του νεαρού, Britany, έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook και ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο, συγκεντρώνοντας σχεδόν 13.000 δολάρια μέχρι την Παρασκευή.

«Δεν περίμενα ότι θα συγκεντρώναμε τόσα χρήματα, αλλά ο Θεός ήταν στο πλευρό μας. Ο Ντάστιν είναι ενθουσιασμένος. Το μόνο που θέλαμε όλοι είναι να είναι χαρούμενος. Κι είναι ευτυχισμένος τώρα», είπε η Χέιλς.

Ο 19χρονος παλεύει με τον καρκίνο περίπου εδώ κι ένα χρόνο. Στις 27 Ιουνίου του 2016, μια μέρα πριν κλείσει τα 18, πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, πιστεύοντας ότι πρόκειται για άσθμα, αλλά οι γιατροί διέγνωσαν αρθρικό σάρκωμα. Πρόκειται για μια ανίατη μορφή καρκίνου που προσβάλλει τους μαλακούς ιστούς κι είναι πιο συνηθισμένη σε εφήβους και νεαρά άτομα.

«Όταν το έμαθα, κατέρρευσα», λέει η αγαπημένη του. «Αλλά εκείνος μου ζήτησε να μείνω δυνατή για χάρη του. Έκτοτε, όπως λέει, βρίσκομαι ανελλιπώς στο πλευρό του...» δήλωσε η  Sierra.

Οι γιατροί του έχουν δώσει χρονικό περιθώριο περίπου ένα μήνα ζωής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top