Πιπεράτες λεπτομέρειες για τον Τραμπ από πορνοστάρ: Της είπε ότι του θυμίζει την κόρη του – Πώς ήταν το sex μαζί του

Η ερωτική της σχέση με τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ, τέσσερις μήνες αφότου η Μελάνια έφερε στον κόσμο το παιδί τους - Νέα Ενημέρωση: 20:46

Μια συνέντευξη πορνοστάρ που… «καίει» τον Ντόναλντ Τραμπ και δόθηκε από την ίδια το 2011, ήρθε εφτά χρόνια μετά στο φως της δημοσιότητας, με αφορμή το σκάνδαλο εξαγοράς της σιωπής της από δικηγόρο του Προέδρου των ΗΠΑ.

Για τη Στόρμι Ντάνιελς ο λόγος (το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ), η οποία το 2011 είχε περιγράψει στο περιοδικό «In Touch» την ερωτική της συνεύρεση με τον Τραμπ το 2006, μόλις τέσσερις μήνες αφότου η Μελάνια είχε γεννήσει τον γιο τους Μπάρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Τραμπ απένειμε δικά του «βραβεία» για τα «Fake News»

Όλα ξεκίνησαν όταν η Στόρμι συνάντησε τον Ντόναλντ σε ένα γήπεδο γκολφ κατά τη διάρκεια του τουρνουά «American Century Celebrity», τον Ιούλιο του 2006:

«Με κοιτούσε συνεχώς και καταλήξαμε με το ίδιο αμάξι του γκολφ να πάμε σε άλλη τρύπα του γηπέδου». Όπως περιγράφει η πορνοστάρ που έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 130 ταινίες «ροζ» περιεχομένου, ο Τραμπ της ζήτησε αργότερα το τηλέφωνό της.

«Με ρώτησε αν ήθελα εκείνο το βράδυ να δειπνήσουμε μαζί και του απάντησα “μα ναι! Φυσικά!”».

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

 

Όπως λέει η ίδια, με το που έφτασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Τραμπ, την «υποδέχτηκε» ένας σωματοφύλακάς του, ονόματι Κιθ, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ παρακολουθούσε τηλεόραση φορώντας τις πιτζάμες του.

Λίγο μετά, τον βρήκε να κάθεται στο κρεβάτι λέγοντάς της «Έλα εδώ».

«Σκέφτηκα “εδώ είμαστε!” και αρχίσαμε να φιλιόμαστε».

Όσο για το πώς ήταν το sex με τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ; Αν κρίνουμε από τα λεγόμενά της μάλλον δεν την ενθουσίασε:

«Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο», προσθέτοντας ότι «δεν ξέρω γιατί το έκανα, αλλά θυμάμαι πως ενώ κάναμε sex, του είπα “σε παρακαλώ, μην προσπαθήσεις να με πληρώσεις”».

Αφού τελείωσαν τις ερωτικές τους περιπτύξεις, ο Τραμπ δεν σταμάτησε να της λέει «θα σου τηλεφωνήσω, θα σου τηλεφωνήσω. Πρέπει να σε ξαναδώ. Είσαι εκπληκτική».

Η Ντάνιελς προσθέτει πως μετά από εκείνο το καυτό βράδυ, τον συνάντησε σε πολλές άλλες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένου και του ιδιωτικού του μπάνγκαλοου, στο Los Angeles.

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο Τραμπ που έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη του Ιβάνκα, είπε στην πορνοστάρ πως του την θυμίζει:

«Είσαι όμορφη και έξυπνη όπως η κόρη μου».

Όσο για το τι λέει για όλα αυτά ο Τραμπ; Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αρνείται σφοδρά το εν λόγω γεγονός.

*Να σημειώσουμε ότι η συνέντευξη του 2011 στο In Touch της πορνοστάρ που διαβάσατε παραπάνω, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά το ρεπορτάζ την περασμένη εβδομάδα της Wall Street Journal ότι ο δικηγόρος Μάικλ Κοέν του Τραμπ έδωσε τον Οκτώβριο του 2016 ποσό 130.000 δολαρίων στην πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον μεγιστάνα των ακινήτων. Η εν λόγω συνέντευξη είχε παραχωρηθεί πριν από τη συμφωνία της Ντάνιελς με τον δικηγόρο του Τραμπ.

 

Δείτε  ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top