Χριστουγεννιάτικο δώρο: Γέννησε ένα μήνα νωρίτερα στην άκρη του δρόμου – Έδεσαν με κορδόνι τον ομφάλιο λώρο του μωρού

Δείτε στο video τι λέει το ζευγάρι για την περιπέτειά του

Ένα… απρόσμενο Χριστουγεννιάτικο δώρο έλαβε ζευγάρι από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, καθώς έφερε στον κόσμο το μωρό του, ένα μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο!

Ο Taylor και η Hannah Lindeman, βρίσκονταν στο σπίτι τους ανήμερα των Χριστουγέννων και άνοιγαν τα δώρα με τις δυο μικρότερες κόρες τους, όταν άρχισε να αυξάνεται η συχνότητα των συστολών της Hannah.

Αμέσως κατάλαβε ότι γεννάει, με αποτέλεσμα μαζί με τον σύζυγό της να φύγουν άρον άρον για το νοσοκομείο. Ωστόσο δεν πρόλαβαν να φτάσουν, καθώς μετά από 20 λεπτά τα νερά της Hannah έσπασαν στην άκρη του δρόμου!

Ο σύζυγός της μιλούσε στο τηλέφωνο με τα Επείγοντα περιστατικά, όπου του έδωσαν ακριβείς οδηγίες προκειμένου να γεννηθεί το μωρό με ασφάλεια.

«Μετά από 2-3 ωθήσεις, η Poppy είχε βγει» δήλωσε μετά τη γέννα ο Taylor Lindeman.

Στο σημείο έφτασε και ένας αστυνομικός της περιοχής, ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στη μαμά και το μωρό, δένοντας τον ομφάλιο λώρο της βιαστικής Poppy με ένα κορδόνι παπουτσιών από το πόδι της Hannah.

Στη συνέχεια ήρθε και το ασθενοφόρο που μετέφερε την οικογένεια στο νοσοκομείο για τα περαιτέρω.

«Νομίζω ότι σε κάθε μητέρα αρέσει να μοιράζεται την ιστορία της γέννησης του παιδιού της, αλλά η δική μου είναι αρκετά ιδιαίτερη» δήλωσε η Hannah.

Το ζευγάρι, αποφάσισε να δώσει στο νεογέννητο κοριτσάκι του το μεσαίο όνομα «Noel» δηλαδή «Χριστούγεννα» ώστε να τιμήσει τη μέρα που ήρθε στον κόσμο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top