Γυναίκα παραδέχθηκε ότι το καλύτερο σεξ το έκανε με ένα… φάντασμα

Ο μυστηριώδης Ρόμπερτ που… κοσμούσε για χρόνια το τζάκι της

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι έκανε το καλύτερο σεξ με φάντασμα

Αξέχαστο σου λέει της έχει μείνει της 26χρονης Σίαν Τζέιμσον από την Ουαλία το σεξ με τον… Ρόμπερτ; Ποιος είναι ο Ρόμπερτ θα μου πεις και τι μας νοιάζει εμάς… Ο Ρόμπερτ όμως δεν είναι άνθρωπος, αλλά… φάντασμα, με το οποίο η Σίαν ισχυρίζεται ότι έκανε «απίστευτο σεξ».

Όπως είπε, ο Ρόμπερτ ήταν ένας άνδρας που έζησε τον 19ο αιώνα και το πορτραίτο του κοσμούσε το τζάκι της εδώ και χρόνια.

Η 26χρονη πήγε στην Ουαλία μετά από έναν δύσκολο χωρισμό από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, θέλοντας να κάνει μια καινούργια αρχή.

(Η 26χρονη Σία Τζέιμσον)

«Ένα ξημέρωμα ξύπνησα και ανακάλυψα δίπλα μου στο κρεβάτι έναν άνδρα με μαύρα μαλλιά. Στην αρχή νόμισα ότι ονειρευόμουν αλλά έντρομη διαπίστωσα ότι ήμουν ξύπνια. Κατάλαβα ότι ήταν φάντασμα και αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα», είπε σε εφημερίδα της Ουαλίας.

Ο… αόρατος εραστής της ήταν ευγενικός και πολύ τρυφερός μαζί της.

«Κατά τη διάρκεια που κάναμε έρωτα κατάλαβα τα πάντα γι' αυτόν. Ότι τον έλεγαν Ρόμπερτ και ότι είχε ζήσει πριν από περίπου 100 χρόνια. Δεν ανταλλάξαμε κουβέντα αλλά επικοινωνούσαμε τηλεπαθητικά», συνέχισε και παραδέχθηκε ότι και στο παρελθόν είχε επαφές… τρίτου τύπου με φαντάσματα, αλλά ποτέ τόσο προσωπικές.

Μάλιστα εκείνη η νύχτα… πάθους δεν ήταν η μοναδική ανάμεσα στην 26χρονη και το φάντασμα, αλλά είχαν άλλη μία ερωτική εμπειρία, η οποία ήταν και η τελευταία, καθώς όπως είπε το φάντασμα του Ρόμπερτ έκανε κάποιες κινήσεις σαν να την αποχαιρετά.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top