Λευκός Οίκος: Κατσαρίδες και ποντίκια χορεύουν στους διαδρόμους - Υπάρχουν μέχρι και σπασμένες τουαλέτες

Σε πολύ κατάσταση φέρεται να είναι το κτίριο ορόσημο της Ουάσινγκτον σύμφωνα με αναφορές

Σε πολύ κακή κατάσταση φαίνεται πως είναι το κτίριο του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με αναφορές που δημοσιοποίησε το κανάλι NBC4 και δημοσιεύει η Sun.

Στο κτίριο ορόσημο της Ουάσινγκτον κατσαρίδες και ποντίκια μοιάζουν να «κάνουν πάρτι» στους διαδρόμους, ενώ υπάρχουν μέχρι και σπασμένες τουαλέτες!

Τα προβλήματα παρατίθενται σε έγγραφα, τα οποία «έφτασαν» στην αμερικανική τηλεόραση και έρχονται λίγους μήνες μετά τα παράπονα του Donald Trump για την κατάσταση του κτιρίου.

«Αυτός ο Λευκός Οίκος είναι μια πραγματική χωματερή» φέρεται να σχολίασε ο Αμερικανός Πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η Sun. Παρόλο βέβαια που ο Trump αρνήθηκε ότι είπε κάτι τέτοιο, τελικά αποδεικνύεται ότι όντως υπάρχουν προβλήματα στο ιστορικό κτίριο.

Οι υπάλληλοι του Λευκού Οίκου έκαναν εκατοντάδες αιτήματα για επισκευές, για εξοπλισμό και απολυμάνσεις, μέσα στο 2017, όπως αποκαλύπτουν τα έγγραφα.

Για ορισμένες από τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου δίνεται μια προθεσμία μέχρι τα μέσα Απριλίου, αν και δεν είναι σαφές εάν θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν μέχρι τότε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top