Hi – tech προφυλακτικό θα μετρά τις επιδόσεις σας στο σεξ και τις θερμίδες που καίτε

Λειτουργεί με τεχνολογία Bluetooth και θα φωτίζει τα γεννητικά όργανα

Hi – tech προφυλακτικό θα μετρά τις επιδόσεις σας στο σεξ

Είστε λάτρεις των gadget; Θεωρείται τον εαυτό σας tech freak που έχει μανία με κάθε νέα «έξυπνη» συσκευή που βγαίνει στην αγορά. Ε… τώρα ετοιμαστείτε για το smart… γκάτζετ που θα καταγράφει τις σεξουαλικές σας επιδόσεις.

Ο λόγος για το «έξυπνο» προφυλακτικό, ένα hi tech προϊόν που δημιούργησε βρετανική εταιρεία και θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην ευρωπαϊκή αγορά περίπου σε δύο μήνες.

Για να πάρετε όμως μια… πρώτη γεύση, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του προφυλακτικού, το οποίο θα συλλέγει πολύ προσωπικά στοιχεία για τη σεξουαλική ζωή του εραστή που θα το φορέσει, τα οποία και θα τα στέλνει κατευθείαν στο smartphone του, έτσι βρε παιδί μου για να έχει ένα backup του σεξουαλικού του ιστορικού.

Το I.Con θα μετρά τον αριθμό των θερμίδων που θα καίγονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, το ρυθμό διείσδυσης του ανδρικού μορίου και τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Μπορεί επίσης να καταγράψει και τις… στάσεις του ζευγαριού στο sex.

Όλα αυτά χάρη στη νανοτεχνολογία που χρησιμοποιεί και την τεχνολογία Bluetooth, που μεταφέρει τα στοιχεία στο «έξυπνο» κινητό του χρήστη.

Θα κοστίζει περίπου 67 ευρώ και ουσιαστικά είναι μια μικρή ταινία, ένα δαχτυλίδι, που εφαρμόζεται στη βάση του ανδρικού μορίου, αφού έχει τοποθετηθεί το κανονικό προφυλακτικό. Είναι επίσης αδιάβροχο και θα διατίθεται σε όλα τα μεγέθη, ενώ θα έχει και λαμπάκια για να φωτίζει την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Πάντως η τόση πολύ πληροφορία μπορεί και να… μπλοκάρει τους δυνητικούς χρήστες του hi tech προφυλακτικού, καθώς η αλήθεια που θα καταγράφει μπορεί να είναι… πικρή! Για σκεφτείτε το…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top