Ασυγκράτητος ο Μπιλ Κλίντον! Τέσσερις γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση στον… αέρα

Τους την έπεσε πάνω στο Air F@ck One

Νέες κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης για τον Κλίντον

Μετά τον περιβόητο λεκέ στο μπλε φουστάνι της Μόνικα Λεβίνσκι, τώρα ο ερωτιάρης Μπιλ Κλίντον έχει να αντιμετωπίσει τέσσερις ακόμα γυναίκες, οι οποίες ετοιμάζονται να υποβάλουν αγωγή σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, την περίοδο μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 2000, όταν ο Κλίντον προσελήφθη από τον εκατομμυριούχο Ρον Μπαρκλ για να εργαστεί στις επιχειρήσεις του.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πραγματοποιούσε τότε πολλά ταξίδια με το ιδιωτικό αεροσκάφος του Μπαρκλ, το οποίο είχε το παρατσούκλι Air F@ck One και σε αυτό επέβαιναν πολλές φορές όμορφες γυναίκες.

Οι τέσσερις λοιπόν γυναίκες που ετοιμάζονται να βγάλουν τα άπλυτα του Μπιλ στη φόρα και τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, ήταν τότε χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι του Μπαρκλ και τώρα υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρώην πλανητάρχη.

Οι δικηγόροι τους μάλιστα φρόντισαν να ενημερώσουν τον Μπιλ Κλίντον ότι οι πελάτισσές τους ετοιμάζονται να υποβάλουν αγωγές εκατομμυρίων.

Μάλιστα αν δεν τα βρουν εξωδικαστικά, οι τέσσερις κυρίες διαμηνύουν ότι θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη Τύπου όπου θα τα βγάλουν όλα στη φόρα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Χίλαρι είναι έξαλλη με τα νέα καμώματα του συζύγου της και δεν φαίνεται οι ήδη τεταμένες σχέσεις τους να φτιάχνουν στο κοντινό μέλλον. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top