Τύχη βουνό: Σέρφερ έριξε μπουνιά στη μύτη καρχαρία για να ξεφύγει από τα σαγόνια του

Πώς ένα video απο το You Tube του έσωσε τη ζωή

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας αρχάριος σέρφερ, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας δέχτηκε επίθεση από καρχαρία ενώ βρισκόταν μέσα στην θάλασσα, στην παραλία Avoca, 90 χιλιόμετρα βόρεια του Σύδνεϋ.

Ο 25χρονος δίχως να χάσει την ψυχραιμία του, έδωσε μια μπουνιά στον καρχαρία στη μύτη, προκειμένου να ξεφύγει από τα σαγόνια του.

Όπως δήλωσε στο Associated Press ο Charlie Fry (ο οποίος έφτασε στην Αυστραλία πριν δυο μήνες προκειμένου να εργαστεί ως γιατρός), αυτό που του έσωσε τη ζωή ήταν ένα video που είχε δει πρόσφατα στο You Tube, με πρωταγωνιστή τον Αυστραλό επαγγελματία σέρφερ, Mick Fanning, όπου περιέγραφε τον διάσημο τρόπο με τον οποίο γλίτωσε από επίθεση καρχαρία, ενώ συμμετείχε σε διαγωνισμό σέρφινγκ το 2015.

Μετά την επίθεση, ο 25χρονος Fry μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμορραγώντας, ωστόσο το «κακό» ήταν μικρό, καθώς τη γλίτωσε φτηνά με μερικές γρατζουνιές.

Η παραλία έκλεισε για 24 ώρες, ενώ οι Αρχές σήκωσαν drones προκειμένου να εντοπίσουν των τριών μέτρων καρχαρία και να ελέγξουν ότι δεν βρίσκεται πλέον στην περιοχή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top