Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Ουκρανός μεγιστάνας, η κόρη του οποίου σκότωσε 5 ανθρώπους με το αυτοκίνητό της

Μίλησε, μάλιστα, για "χρήματα στις οικογένειες των θυμάτων" - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 26-10-17 21:58

Δημόσια έκκληση για συγχώρεση έκανε ο Ουκρανός μεγιστάνας, Βασίλι Ζαΐτσεφ, μπας και καταφέρει να σώσει την κόρη του, Αλιόνα. Η 20χρονη σκότωσε ακαριαία 5 άτομα και τραυμάτισε σοβαρά άλλα 5, εκ των οποίων τα 3 νοσηλεύονται σε κώμα, όταν έπεσε πάνω τους με τεράστια ταχύτητα, με το πανάκριβο αυτοκίνητό της. Η Αλιόνα προφυλακίστηκε για 2 μήνες, χωρίς δυνατότητα εγγύησης, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της.

Ο ολιγάρχης, λοιπόν, μίλησε για χρήματα που συγκεντρώνει για τις οικογένειες των θυμάτων.

   

Αριστερά η Αλιόνα και δεξιά ο πατέρας της, Βασίλι Ζαΐτσεφ

«Μια αδιανόητη τραγωδία κόστισε ζωή αυτών των ανθρώπων. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον τρόμο και τη θλίψη για τους νεκρούς και τους τραυματίες. Πέφτουμε στα γόνατα και ζητάμε από τις οικογένειες των θυμάτων αυτού του τρομακτικού δυστυχήματος να συγχωρέσουν την κόρη μας. Θα κάνουμε τα πάντα για τις οικογένειες των νεκρών» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Συγκεντρώνουμε χρήματα και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε οικονομική βοήθεια. Είναι τρομακτικό και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα αισθήματα της απώλειας ενός αγαπημένου σου προσώπου».

Επέμεινε, παρ’ όλ’ αυτά, στην εκδοχή του, ότι έφταιγε άλλος οδηγός που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της κόρης του και όχι η κόρη του, που έτρεχε… με χίλια!

H 20χρονη στο δικαστήριο ξέσπασε σε κλάματα

«Το δικαστήριο πρέπει να λάβει υπόψη του ότι στο δυστύχημα αυτό εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα και δύο οδηγοί» τόνισε με νόημα.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top