Η «Λευκή Χήρα» θα σκότωνε την Ελισάβετ! Το σχέδιο δολοφονίας της βασίλισσας της Βρετανίας

Προσπάθησε να στρατολογήσει 19χρονο πιτσαδόρο για να εκτελέσει τις εντολές της

Η «Λευκή Χήρα» θα σκότωνε την Ελισάβετ

Σχέδιο δολοφονίας της βασίλισσας Ελισάβετ είχε εξυφάνει η διαβόητη «Λευκή Χήρα», η οποία τελικά σκοτώθηκε στη Συρία μαζί με το γιο της κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών.

Η Σάλι Τζόουνς, πάλαι ποτέ ρόκερ που προσηλυτίστηκε από τους Τζιχαντιστές και ασπάστηκε το Ισλαμ, αναλαμβάνοντας να στρατολογεί νέα μέλη στον  ISIS, φέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα Sun να προσπάθησε να στρατολογήσει έναν εργαζόμενο στην Pizza Express, ώστε να φέρει εις πέρας το σχέδιο δολοφονίας της Βασίλισσας της Αγγλίας.

Στόχος της Λευκής Χήρας ήταν να επαναλάβει ένα μακελειό ανάλογο με εκείνο του μαραθωνίου της Βοστώνης, τον Απρίλιο του 2003 και στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 70 ετών από τη νίκη της Βρετανίας επί της Ιαπωνίας, τις οποίες θα παρακολουθούσε και η βασίλισσα.

Διαβάστε επίσης: Νεκρή η «Λευκή Χήρα» του ISIS – Σκοτώθηκε με το 12χρονο γιο της στη Συρία

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η επίθεση θα πραγματοποιείτο τον Αύγουστο του 2015, όταν τις εκδηλώσεις παρακολούθησε μαζί με την Ελισάβετ, ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος και ο τότε πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.

Η «Λευκή Χήρα» φέρεται να προσέγγισε έναν 19χρονο άνδρα, ονόματι Άνταμ, μέσω του διαδικτύου και να προσπάθησε να τον πείσει να δολοφονήσει την βασίλισσα, αλλά και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς είχε φτάσει σ’ αυτόν και γιατί τον είχε επιλέξει για το δόλιο σχέδιό της.

Όπως είπε του παρουσιάστηκε ως 19χρονη γυναίκα με το όνομα Ιζντιχάρ και του έδωσε οδηγίες για το πώς θα φτιάξει μια βόμβα.

«Ήταν απελπισμένη να με πείσει να κάνω την επίθεση κατά τις εκδηλώσεις της VJ Day όπου επρόκειτο να είναι παρούσα η Βασίλισσα», είπε και πρόσθεσε:

«Μου έστειλε συμβουλές για την κατασκευή βόμβας και πώς θα με έφερνε σε επαφή με τζιχαντίστριες αδερφές στη Βρετανία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η «Λευκή Χήρα» του ζήτησε να φτιάξει βόμβα ίδια με εκείνες που είχαν χρησιμοποιήσει οι αδελφοί Τσαρνάεφ στον μαραθώνιο της Βοστώνης και του ζήτησε να της στείλει και αποδείξεις για τα υλικά που είχε αγοράσει.

«Φαντάσου όλες τις αδελφές παγκοσμίως που θα είναι περήφανες για σένα. Θα φέρεις τη τζιχάντ στη Δύση», φέρεται να του έγραψε η Τζόουνς.

«Ήταν τρομακτικό κάποιες στιγμές. Όταν συνειδητοποιήσαμε τι σχεδίαζε, παραδώσαμε όλο το υλικό στις αρχές», υποστήριξε ο 19χρονος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top