Τραγωδία! Κροκόδειλος κατασπάραξε δημοσιογράφο των Financial Times

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Φριχτό θάνατο βρήκε ο 24χρονος δημοσιογράφος Paul McClean των Financial Times. Τον κατασπάραξε κροκόδειλος  ενώ έπλενε τα χέρια του σε λίμνη στη Σρι Λάνκα.

Ο Paul McClean αποφάσισε να ξεπλύνει τα χέρια του σε λίμνη στη Σρι Λάνκα κατά τη διάρκεια διακοπών με φίλους. Ξαφνικά ένας κροκόδειλος πετάχτηκε μέσα από το νερό, του επιτέθηκε και τον κατασπάραξε.

Ο άτυχος δημοσιογράφος, σύμφωνα με μαρτυρίες, κουνούσε τα χέρια του στον αέρα ενώ του είχε επιτεθεί ο κροκόδειλος. Λίγο αργότερα εξαφανίστηκε στα νερά της λίμνης Crocodile Rock που βρίσκεται κοντά σε δημοφιλή παραλία για σέρφινγκ.

Η λίμνη στη Σρι Λάνκα όπου πέθανε ο δημοσιογράφος

Το πτώμα του, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Σρι Λάνκα, ανασύρθηκε μια μέρα μετά την επίθεση.  Δύτες τον εντόπισαν, καλυμμένο με λάσπες στο βυθό της λίμνης. Όπως δήλωσαν οι Αρχές:, «Το σώμα του άτυχου άνδρα είχε έξι με επτά πληγές στο δεξί του πόδι ενώ βρέθηκε κολλημένος στις λάσπες».

Η λίμνη στη Σρι Λάνκα όπου πέθανε ο δημοσιογράφος

Ο Paul McClean είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο της Οξφόδρης το 2015 και αμέσως βρήκε δουλειά στους Financial Times.

Συνάδελφός του δήλωσε πως είναι όλοι σοκαρισμένοι από τον θάνατό του. «Ήταν ένα σπουδαίο παιδί, φίλαθλος της Everton και λαμπρός νέος. Είναι απόλυτη τραγωδία».

Ο Paul McClean σε ρεπορτάζ για τους FT στο Λονδίνο

 

 

Πηγή: The Telegraph

*Video απο Reuters

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top