Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο iPhone X! Πάνω από 1.000 ευρώ η τιμή του

Το νέο επετειακό μοντέλο της Apple

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την πρώτη εμφάνιση του iPhone και η Apple είπε να το γιορτάσει με το λανσάρισμα ενός επετειακού μοντέλου, του iPhone X.

Το νέο iPhone Χ που παρουσιάστηκε την Τρίτη διαθέτει OLED οθόνη 5,8 ιντσών ανάλυσης ανάλυσης 2436 x 1125 η οποία φυσικά υποστηρίζει HDR και καλύπτει σχεδόν όλο το μπροστά μέρος της συσκευής εξαφανίζοντας μία και καλή το home button.

Αυτό θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης της συσκευής αφού πλέον ό,τι χρειάζεται να κάνει ο χρήστης, το κάνει με συγκεκριμένες κινήσεις όπως το σύρσιμο από κάτω προς τα πάνω για να κλείσει μία εφαρμογή ή από αριστερά προς τα δεξιά για να πάει στην επόμενη ανοιχτή εφαρμογή.

Η… Siri φυσικά και δεν απουσιάζει ούτε από αυτό το μοντέλο και το πλήκτρο για την ενεργοποίησή της βρίσκεται στο πλάι ώστε ο χρήστης να το πατάει και να μιλάει μαζί της.

Το Touch ID αντικαταστάθηκε από το νέο Face ID το οποίο μπορεί και ξεκλειδώνει το τηλέφωνο με μία ματιά του χρήστη.

Για να γίνει αυτό η Apple δημιούργησε νευρωνικά δίκτυα τα οποία επιτρέπουν στη συσκευή να αναγνωρίζει το χρήστη ακόμα και μεταμφιεσμένο χωρίς απαραίτητα να κοιτάει κατάματα τη συσκευή. Αυτή η λειτουργία θα είναι συμβατή με όλες τις λειτουργίες που υποστήριζαν το Touch ID και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του iPhone έχει αλλάξει διάταξη και πλέον είναι πάνω κάτω και όχι αριστερά δεξιά, όπως στο iPhone 8, ενώ τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια, δηλαδή ανάλυση  12MP, με διάφραγμα f1.8 και 2.4, οπτικό σταθεροποιητή Quad-LED TrueTone flash, ενώ η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 7MP και υποστηρίζει και βάθος πεδίου πλέον.

Το iPhone X έχει επεξεργαστή της A11 Bionic ενώ η μπαταρία του αναμένεται να διαρκεί 2 ώρες περισσότερο από το iPhone 7 και θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Το νέο στολίδι της Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 2 χρωματικές επιλογές και εκδόσεις (64GB και 256GB) στις 3 Νοεμβρίου, η τιμή του όμως θα τσούζει, αφού οι λάτρεις του iPhone θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δώσουν 1.129 ευρώ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top