Η Ίρμα διέλυσε και το ιδιωτικό νησί του εκατομμυριούχου Branson – Κρύφτηκε σε κελάρια με τους υπαλλήλους του

Στο μέρος αυτό είχε περάσει ειδυλλιακές στιγμές ο Obama μετά την «έξοδό» του από τον Λευκό Οίκο

Μπορεί ο τυφώνας «Ίρμα» να χαρακτηρίζεται από τους επιστήμονες ως ο ισχυρότερος των τελευταίων ετών στον Ατλαντικό, ωστόσο ο πολυεκατομμυριούχος Richard Branson αρνήθηκε να εγκαταλείψει το πολυτελές, ιδιωτικό του νησί στη νήσο Necker στην Καραϊβική (στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους).

 

 

Preparing for #hurricaneirma on Necker Island. For anyone who could be affected by the hurricane, stay safe and make sure you are as prepared & informed as possible

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard Branson (@richardbranson) στις

 

Ο ιδρυτής της «Virgin», αν και γνώριζε καλά πόσο επικίνδυνη ήταν η παραμονή του στο νησί, προτίμησε να κλειστεί στα κελάρια μαζί με τους υπαλλήλους του, εως ότου περάσει η καταστροφική μανία του τυφώνα.

ΦΩΤΟ: ΑSSOCIATED PRESS/ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΦΩΤΟ: ΑSSOCIATED PRESS/ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Άλλωστε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ζούσε μια παρόμοια εμπειρία. Τα τελευταία 30 χρόνια, ο Branson έχει ζήσει άλλε τρεις παρόμοιες καταστάσεις.

​O ΒRANSON ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΚΕΛΑΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ 
 

Experienced a night of howling wind and rain as #hurricaneirma edges closer. Expecting full force in about 4 hours, we'll retreat into a concrete wine cellar under the house. Wonderful team calm and upbeat.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard Branson (@richardbranson) στις

 

Από την «Ίρμα», δεν γλίτωσαν ούτε οι εγκαταστάσεις του νησιού, ούτε και το πολυτελές σπίτι του Branson.

ΦΩΤΟ: ΑSSOCIATED PRESS/ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ο πολυεκατομμυριούχος μέσω Instagram, είχε δείξει τις προετοιμασίες που έκανε με το προσωπικό του λίγο πριν έρθει ο τυφώνας, ενώ στη συνέχεια ο γιος του, Sam Branson, ενημέρωσε τους followers του πως όλα είναι καλά και η οικογένεια του επέζησε της «Ίρμα», προσθέτοντας πως μετά το πέρασμα του τυφώνα «κόπηκαν» οι τηλεπικοινωνίες και πως οι ζημιές στη νήσο Necker είναι τεράστιες:

«Είμαι ευτυχισμένος που όλοι στο νησί είναι καλά, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα κτίρια καταστράφηκαν και η κύρια κατοικία δεν μπορεί πλέον να κατοικηθεί», δήλωσε σε ένα άλλο post του στο Instagram.

 

 

Update from a local for those who are concerned about #bvi #hutricaneirma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Branson (@bransonsam) στις

Να σημειώσουμε, πως ο Richard Branson έχει κάνει επενδύσεις αξίας 10 εκατ. δολαρίων σε κατασκευαστικά έργα, ενώ ο ίδιος μετέτρεψε αυτόν τον επίγειο «παράδεισο» και βιότοπο σπάνιων ειδών σε ένα υπερπολυτελές θέρετρο για λίγους.

Ένας απ΄αυτούς τους «λίγους» και ο Barack Obama, ο οποίος μετά το τέλος της προεδρικής του θητείας στον Λευκό Οίκο, είχε πάρει την Michelle και είχαν περάσει ειδυλλιακές στιγμές στο νησί του Branson, παρέα με τον πολυεκατομμυριούχο κολλητό του.

O ΒRANSON ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ

Εκτός από τον Obama, στο θέρετρο του Branson έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί η Keit Moss, ο Robert De Niro, η Oprah, η πριγκίπισσα Diana, αλλά και ο αείμνηστος Nelson Mandela.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟΥ REUTERS ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΡΜΑ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top