2 οι νεκροί από τον τυφώνα Ίρμα - Εικόνες Αποκάλυψης!

Ακόμα 2 άτομα χαροπαλεύουν

Ο μεγαλύτερος τυφώνας που έπληξε ποτέ τον Ατλαντικό, ο Ίρμα, πλησιάζει με ανέμους ταχύτητας 300 χιλιομέτρων/ώρα στις Παρθένους Νήσους, ενώ αναμένεται να «χτυπήσει» τη Δομινικανή Δημοκρατία την Πέμπτη.

O τυφώνας βρίσκεται στην κατηγορία 5 της υψηλότερης βαθμίδας της 5βαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών, 2 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι 2 δίνουν μάχη για να διατηρηθούν στη ζωή, καθώς βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Όπως όλα δείχνουν, με τα φαινόμενα να είναι τόσο επικίνδυνα, ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί.

 

 

 

Nωρίτερα, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, o Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τόνισε ότι οι αρχές στη Φλόριντα προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο.

Εικόνες Αποκάλυψης βιώνουν οι κάτοικοι στις επίμαχες περιοχές, με τους ισχυρούς ανέμους, τα τεράστια κύματα και τις πλημμύρες να πρωταγωνιστούν.

Ήδη η Ίρμα έχει σαρώσει τα γαλλικά νησιά του Αγίου Βαρθολομαίου (Σεντ Μπαρθ) και του Αγίου Μαρτίνου (Σεντ Μαρτέν), που τέθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Τα tweets των κατοίκων είναι γεμάτα φόβο και απόγνωση. «Έχουν εκκενωθεί σπίτια και όλοι βρίσκονται σε καταφύγια ή σεβ κτίρια με ισχυρή δομή», γράφει το ένα, ενώ ένα άλλο αναφέρει: «Τώρα έχω τρομοκρατηθεί! Ό,τι κι αν είστε, ακόμα και άθεοι ή αιρετικοί, προσευχηθείτε για μένα. Δεν μπορώ να δω, αλλά ακούω έξω τον θόρυβο. Θεέ μου, αυτός ο θόρυβος! Είναι σαν να βρίσκεσαι δίπλα σε μηχανή αεροσκάφους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top