Κόντρα με την αντιπολίτευση στην Τουρκία για το αλκοόλ και την… ταβέρνα «του τυφλού Νίκου»!

Ποια ήταν η αναφορά Μπαχτσελί που προκάλεσε ερωτηματικά

“Αν θέλουν να πιουν ποτό, υπάρχουν πολλά μεϊχανέ (ταβέρνες) στην Τουρκία. Ας πάνε στην ταβέρνα του τυφλού Νίκου να πιουν”, δήλωσε ο αρχηγός του Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία Άννα Ανδρέου.   

Με τον τρόπο αυτό επέκρινε στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη φωτογραφία τους που κυκλοφόρησε να πίνουν αλκοόλ κατά την σύνοδο του κόμματός του στα Δαρδανέλια,  όπου βρίσκονται οι περισσότεροι τάφοι Τούρκων ηρώων του Α Παγκοσμίου Πολέμου.

 Η αναφορά Μπαχτσελί στον ‘τυφλό Νίκο’ προκάλεσε ερωτηματικά στην Τουρκία και ο ηγέτης του ΜΗΡ επανήλθε διευκρινίζοντας πως η ταβέρνα του τυφλού Νίκου είναι μια ιστορική ταβέρνα στην Κωνσταντινούπολη. “Στην Κωνσταντινούπολη υπάρχουν πολλές ιστορικές ταβέρνες. Μια από αυτές είναι η ταβέρνα του τυφλού Νίκου. Ο τυφλός Νίκος έγινε πρώτο θέμα στην Τουρκία, κι εγώ αναφέρομαι τώρα σε αυτό”. είπε

Ο Μπαχτελί μάλιστα λέγοντας ‘τυφλός Νίκος’ έκανε σαρδάμ κι εκεί εξήγησε πως ο λόγος είναι πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται η ταβέρνα. “Συγκεκριμένοι κύκλοι που ξεκινούν να πίνουν ρακί μετά τις 18.00 το απόγευμα γνωρίζουν που βρίσκεται τι”, ανέφερε.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top