Ο χειρότερος φόβος επιβεβαιώθηκε: Νεκρός ο 7χρονος Julian που αγνοούνταν μετά την επίθεση στη Βαρκελώνη

Το αγόρι περπατούσε με τη μαμά του στον πεζόδρομο όταν το λευκό βαν θέρισε τους πεζούς

Αυτό που όλοι φοβόνταν τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Ο 7χρονος Julian Cadman ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης 17 Αυγούστου όταν το λευκό βαν θέρισε πεζούς στη Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης, είναι τελικά νεκρός σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές.

Ο μικρός Julian είναι ένας από τους συνολικά 13 ανθρώπους που σκοτώθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της Βαρκελώνης, ενώ ο οδηγός του μοιραίου βαν παραμένει ακόμα ασύλληπτος.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ-ΔΕΞΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Τραγική ειρωνία; Ο Julian είχε ταξιδέψει στην πόλη με την μητέρα του (η οποία κατάγεται από τις Φιλιππίνες), επειδή παντρευόταν ο ανιψιός της.

Το απόγευμα του τρομοκρατικού χτυπήματος, ο Julian και η μητέρα του περπατούσαν αμέριμνοι στον πεζόδρομο, δίχως να φαντάζονται την συμφορά που ερχόταν.

Από την επίθεση, τραυματίστηκε και η μητέρα του Julian, και πλέον αναρρώνει στο νοσοκομείο έχοντας σπασμένα τα πόδια της.

Η οικογένειά του Julian  ζητούσε εδώ και ημέρες πληροφορίες για την τύχη του, με την ισπανική αστυνομία να επιβεβαιώνει εν τέλει τα θλιβερά μαντάτα.

«Καθώς απολάμβανε τα αξιοθέατα στη Βαρκελώνη με τη μητέρα του, πήραν με θλιβερό τρόπο τον Τζούλιαν μακριά μας» τονίζει η οικογένειά του σε μια ανακοίνωση που διένειμε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του παιδιού. 

«Είχε τόση ενέργεια, ήταν αστείος, με χιούμορ, έφερνε πάντα το χαμόγελο στα πρόσωπά μας» επισημαίνεται. 

«Υπήρξαμε τόσο ευλογημένοι που τον είχαμε στις ζωές μας και θα θυμόμαστε το χαμόγελό του κρατώντας ζωντανή τη μνήμη του στις καρδιές μας», καταλήγουν.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top