Αποσύρθηκε το βιβλίο που υποσχέθηκε αποκαλύψεις για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Με εντολή του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ

Ο εκπρόσωπος του μεγιστάνα Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, Michael Cole, υποσχέθηκε αποκαλύψεις για τον θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας της Βρετανίας, Νταϊάνα, και του Ντόντι Αλ Φαγέντ. Έγραψε, λοιπόν, έναν βιβλίο, στο οποίο αναφέρεται, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του, ότι ο συγγραφέας αισθάνθηκε μια συγκάλυψη γύρω από τους θανάτους και έγινε μάρτυρας περίεργων πραγμάτων στις εβδομάδες μετά το μοιραίο τροχαίο. «Αυτή είναι η εκ των έσω ιστορία για το τι πραγματικά συνέβη» λέει. Στην έρευνα για το τροχαίο, μάλιστα, είχε καταθέσει ότι η πριγκίπισσα ήταν έγκυος κι ότι ο Ντόντι ήθελε να την παντρευτεί.

Όμως, μετά από παρέμβαση του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, το βιβλίο «Diana and Dodi: The Truth» αποσύρθηκε και το σκανδαλώδες περιεχόμενό του δεν θα διαβαστεί.

Το ότι ο ίδιος ο μεγιστάνας παρενέβη για να εμποδίσει την κυκλοφορία του βιβλίου είναι ένα μυστήριο, ενώ ο εκδοτικός οίκος διαμαρτύρεται για τις επιστολές που λαμβάνει από τους δικηγόρους του. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Cole εργάζεται για τον Αλ Φαγέντ και, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, τον αγαπά σαν πατέρα του.

Παλιότερα, μάλιστα, ο μεγιστάνας είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για την έκδοση του βιβλίου, ενώ είχε παραχωρήσει και φωτογραφίες από την προσωπική του συλλογή. Όταν είδε το χειρόγραφο του βιβλίου, θέλησε να το παραγγείλει για την οικογένειά του. Έπειτα, όμως, ζήτησε να μην εκδοθεί.

Ο εκδότης, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δέχτηκε μια αδικαιολόγητη επιστολή από τον μεγιστάνα, αν και ο συγγραφέας είχε δεσμευτεί να μην δημοσιεύσει το βιβλίο.

Η οικογένεια υποστήριξε ότι δεν ήθελε να επανεξετάσει τα φρικτά αυτά γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν από 20 χρόνια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Cole, ως δεξί χέρι του Αλ Φαγέντ, είχε πρόσβαση σε πολλές πηγές, ήταν ο μόνος που γνώριζε και τα 3 θύματα του τροχαίου και πληροφορήθηκε τον θάνατο της πριγκίπισσας πολλές ώρες πριν ανακοινωθεί επίσημα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top