Συναγερμός στη Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πιτσαρία-Ένα κορίτσι 8 ετών νεκρό

Τουλάχιστον πέντε οι τραυματίες-Όλοι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

Ένα κορίτσι έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον πέντε άτομα τραυματίστηκαν όταν όχημα έπεσε πάνω σε θαμώνες πιτσαρίας στο διαμέρισμα Σεν-ε-Μαρν της Γαλλίας, ανατολικά του Παρισιού, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία.

Κατά το Reuters, το οποίο επικαλείται γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι τραυματίες ανέρχονται σε έξι μέχρι στιγμής και όλοι νοσηλεύονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ ο οδηγός του οχήματος (BMW) συνελήφθη.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε τα στοιχεία του, ούτε βέβαια έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για δυστύχημα ή για τρομοκρατική ενέργεια.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία η οποία με ανακοίνωσή της ζητά από τους πολίτες να μην πλησιάζουν το σημείο αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. 

Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Μο, αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας, πιθανότατα πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία, βάσει των πρώτων ενδείξεων.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο το οποίο επικαλείται δικαστική πηγή, ο οδηγός του οχήματος -ένας νεαρός άνδρας- δήλωσε ότι αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζώη του.

Η ανάκριση συνεχίζεται με την Αστυνομία να λέει ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις όταν οι έρευνες θα έχουν ολοκληρωθεί. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top