Φωτογραφίες σοκ! Στρατιώτες της RAF παρενοχλούν σεξουαλικά νεοσύλλεκτη συνάδελφό τους

Απίστευτες καταγγελίες για όσα πέρασε επειδή ήταν γυναίκα

Στρατιώτες της RAF παρενοχλούν σεξουαλικά νεοσύλλεκτη

Εικόνες ντροπής και αποτροπιασμού φέρνει στο φως της δημοσιότητας, πρώην στρατιωτικός της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας (RAF), οι οποίες αποκαλύπτουν την σκληρή σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η ίδια κατά τη διάρκεια μιας … «τελετής μύησης».

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το μέγεθος της φρίκης χρονολογούνται από το 2001, όταν η Rebecca Crookshank ήταν 21 ετών και η μοναδική γυναίκα, ανάμεσα σε 28 άνδρες στην βάση Mount Alice στα νησιά Φόκλαντ.

Σε αυτές, η νεαρή στρατιωτικός περιτριγυρίζεται από γυμνούς συναδέλφους της, οι οποίοι τηναναποδογυρίζουν στον αέρα, την τραβούν και την πιέζουν πάνω στα γυμνά τους σώματα.

Η 36χρονη σήμερα Rebecca υπηρέτησε στη RAF για τέσσερα χρόνια και μετατέθηκε για τέσσερις εβδομάδες στη συγκεκριμένη βάση το 2001.

Μάλιστα οι συνάδελφοί της από την αρχή είχαν δείξει τις προθέσεις τους, απέναντί της, αφού την… υποδέχθηκαν κατεβάζοντας τα παντελόνια τους και δείχνοντας τα οπίσθιά τους.

Η ίδια μάλιστα έχει σε βίντεο άνδρες στρατιώτες να αναφέρονται στα γεννητικά της όργανα, όσο εκείνη προσπαθούσε να μαγνητοσκοπήσει ένα γατάκι στη βάση, ενώ όπως εξομολογήθηκε η ίδια, είχε μια ιδιωτική συνάντηση με ένας αξιωματικό στο υπνοδωμάτιό της, ο οποίος την απείλησε για να μην πει το παραμικρό με αντάλλαγμα μια πτήση με μαχητικό Tornado F3.

«Με τις γυναίκες τώρα να μπορούν να υπηρετούν στην πρώτη γραμμή και τις αναφορές περί σεξουαλικής κακοποίησης να αυξάνονται, είναι ξεκάθαρο ότι ο στρατός δεν κάνει αρκετά για αυτό. Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από την απεχθή αυτή συμπεριφορά που βίωσα το 2001, όμως είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου και δεν θα σιωπήσω. Εάν κάποιος διαβάζοντας την ιστορία μου βρει το κουράγιο να μιλήσει για τη δική του εμπειρία μίας σεξουαλικής κακοποίησης στο στρατό ή σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας, τότε μαζί μπορούμε να κινηθούμε καλύτερα προς μία αλλαγή στις συμπεριφορές και τη μηδενική ανοχή στην ατιμωρησία», δήλωσε η ίδια στη Daily Mail.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top