27χρονη νιόπαντρη έπεσε στο κενό από τον 10ο όροφο- Οι άντρες που την είδαν τελευταίοι σπάνε τη σιωπή τους...

Τι πραγματικά συνέβη στο δωμάτιο;

27χρονη νιόπαντρη έπεσε στο κενό από τον 10ο όροφο- Οι άν

Στις 29 Απριλίου, η 27χρονη νιόπαντρη Kirsty Maxwell έκανε διακοπές με τους φίλους της στο ισπανικό θέρετρο Benidorm. Ένα βράδυ, ξαφνικά, πήδηξε στο κενό από τον 10ο όροφο συγκροτήματος διαμερισμάτων που έμενε.

Γύρω από το τι συνέβη πραγματικά, υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου. Οι πληροφορίες θέλουν την 27χρονη να βρέθηκε κατά λάθος σε ένα δωμάτιο, που έμεναν 5 άντρες, και να πήδηξε από το μπαλκόνι του δωματίου αυτού.

Από τους 5 άντρες ανακρίθηκαν οι 4 από την ισπανική αστυνομία, αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμιξη και μίλησαν για δυστύχημα, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της κοπέλας. Πρόκειται για τους Callum Northridge, 29, Ricky Gammon, 31, Anthony Holehouse, 34, και Daniel Bailey, 32. Ο Joseph Graham, 32, μίλησε στην αστυνομία, δεν εμφανίστηκε, όμως, στο δικαστήριο.

O Callum Northridge

O Ricky Gammon

O Joseph Graham

Οι 4 άντρες, στην ακρόαση, είπαν ότι "ήταν τραγικό δυστύχημα και αρνούμαστε κατηγορηματικά ότι έχουμε εμπλοκή σε αυτό το ατυχές περιστατικό. Είναι αυτονόητο πως οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της Kirsty σε αυτές τις δύσκολες στιγμές".

Ο δικηγόρος της 27χρονης και της οικογένειάς της υποστήριξε ότι η Kirsty υπέστη σεξουαλική επίθεση, όταν βρέθηκε σε λάθος δωμάτιο κι ότι επέλεξε να αυτοκτονήσει, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση τρόμου.

Στην παραπάνω κατηγορία, οι 4 άντρες απάντησαν: "Διασύρατε τα ονόματά μας σε όλη αυτή τη διαδικασία, χωρίς καμιά υπαιτιότητά μας. Ως εκ τούτου, θα αναζητήσουμε νομικές συμβουλές για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για όλες τις αρνητικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης και τα αβάσιμα σχόλια που οδηγούν στη δυσφήμηση των χαρακτήρων μας. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης επέλεξαν να βασίσουν τα ρεπορτάζ τους στην άποψη του ιδιωτικού ερευνητή και όχι την άποψη του δικαστή που υποστήριξε ότι ήταν δυστύχημα".

Οι 4 άντρες δεν προφυλακίστηκαν. Ο δικηγόρος της οικογένειας εξέφρασε τη βαθιά του απογοήτευση, λέγοντας, όμως, ότι ο αγώνας για δικαιοσύνη θα συνεχιστεί.

"Η ακρόαση πραγματοποιήθηκε για να διευκρινιστεί ο ρόλος τους στην τραγωδία. Για λόγους που δεν γνωρίζω, δεν ήθελαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου" είπε, για να λάβει την εξής απάντηση από τον δικηγόρο των αντρών: “Οι πελάτες μου είχαν συνταγματικό δικαίωμα να μην απαντήσουν”.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top