Αυτό θα πει εκδίκηση! Κατέστρεψε τα βιολιά του πρώην της αξίας 800.000 ευρώ!

Συνελήφθη την Τρίτη όταν επέστρεψε στο Τόκιο

Κατέστρεψε τα βιολιά του πρώην της αξίας 800.000 ευρώ!

Τον «πόλεμο των Ρόουζ», σε μια ιαπωνική εκδοχή του, θυμίζει η περίπτωση της 34χρονης Midori Kawamiya, η οποία κατηγορείται πως μπήκε στο σπίτι του πρώην συζύγου της- και κατασκευαστή βιολιών- και κατέστρεψε 54 βιολιά και 70 δοξάρια, αξίας περίπου 814.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι εισέβαλε στο σπίτι του πρώην συζύγου της στην επαρχία Άισι της κεντρικής Ιαπωνίας «σπάζοντας το παράθυρο κάποια στιγμή μεταξύ της 30ης Ιανουαρίου και της 19ης Φεβρουαρίου 2014». «Το θύμα ζητεί αποζημίωση ύψους 105,9 εκατομμυρίων γεν (815.000 ευρώ)», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η εφημερίδα Yomiuri γράφει πως η δράστης, έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας μετά την καταστροφή των βιολιών και τελικά συνελήφθη την Τρίτη όταν επέστρεψε στο Τόκιο.

Τα κατεστραμμένα βιολιά, μεταξύ των οποίων είναι και ένα ιταλικό αξίας 50 εκατομμυρίων γεν, είχαν κατασκευαστεί ή συλλεχθεί από τον πρώην σύζυγό της, έναν Νορβηγό ηλικίας 60 ετών. Την εποχή του συμβάντος το ζευγάρι βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top