Δικαιοσύνη για το παιδί τους θέλουν οι γονείς του 22χρονου Αμερικανού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο Λαγανά

Σοκαρισμένοι οι φίλοι και οι συμφοιτητές του

Συντετριμμένοι είναι η οικογένεια και οι συγγενείς   του νεαρού Αμερικανού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου  στο Λαγάνα. Μιλούν σε αμερικανικά δίκτυα που κάνουν εκτενή ρεπορτάζ  για ένα ταλαντούχο νεαρό που είχε έρθει στην Ελλάδα για τη φωτογράφηση της νέας συλλογής ρούχων του.

Ο καλύτερος φίλος του 22χρονου δεν μπορεί να πιστέψει πώς κατέληξαν σε τραγωδία οι διακοπές του.

«Ήταν η τελευταία του ημέρα στο νησί .Δεν πρόλαβε ποτέ να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής».

Η οικογένεια του άτυχου νεαρού με μια γραπτή ανακοίνωση  υποστηρίζει ότι ο γιος της ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από 10 άτομα. Η είδηση μεταδίδεται από χθες σε πολλά αμερικανικά δίκτυα.

Ο νεαρός Αμερικανός ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο πανεπιστήμιο του στην Αριζόνα. Είχε αποφοιτήσει μόλις τον περασμένο Μάιο . Ετοίμαζε τη νέα συλλογή του ρούχων και ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει τη φωτογράφιση κάνοντας παράλληλά και διακοπές.

Έπαιζε μπάσκετ και ήταν fan των Λέικερς. Ο προπονητής και οι φίλοι του  μιλούν σε αμερικανικά δίκτυα για ένα ταλαντούχο νεαρό.

Στις συνθήκες θανάτου του νεαρού στη Ζάκυνθο αναφέρονται τα περισσότερα αμερικανικά δίκτυα κυρίως στο Τέξας από οπού και καταγόταν ο άτυχος Μπάκαρι.

Μέλη της οικογένειας του άτυχου νεαρού βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να παραλάβουν τη σορό του άτυχου νεαρού. Αυτό που θέλουν όπως είπαν στους δημοσιογράφους είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top