Aυτό κι αν είναι άκυρο: Η Πρώτη Κυρία της Πολωνίας «άδειασε» δημόσια τον Τραμπ (video)

Αρνήθηκε να του σφίξει το χέρι και προτίμησε αυτό της… Μελάνια

Απολαυστικό είναι το video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, απεικονίζοντας το πανηγυρικό άκυρο που έφαγε ο Ντόναλντ Τραμπ από την Πρώτη Κυρία της Πολωνίας.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ που βρίσκεται στη Γερμανία μαζί με τη Μελάνια Τραμπ για τη Σύνοδο των G20, ήταν δίπλα δίπλα με τον πρόεδρο της Πολωνίας, Άντρζεϊ Ντούντα.

Ο Τραμπ συνοδευόταν από την ομολογουμένως εκθαμβωτική Μελάνια, ενώ ο Αντρζεϊ Ντούντα  από την σύζυγό του Αγκάτα Κορνχάουζερ Ντούντα.

Μετά τις απαραίτητες χειραψίες μεταξύ των ανδρών, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε μια «φιλότιμη» προσπάθεια να χαιρετήσει και την Πρώτη Κυρία της Πολωνίας.

Η Αγκάτα όμως έκανε την… απόλυτη ανατροπή, και όχι μόνο τον αγνόησε επιδεικτικά, αλλά τον παράτησε σύξυλο με το χέρι του προτεταμένο, προτιμώντας να σφίξει αυτό της Μελάνια.

Η έκφραση του προσώπου του τη στιγμή που τρώει άκυρο είναι «συλλεκτική».

Στη συνέχεια βέβαια (αφού έδωσε προτεραιότητα στη Μελάνια), η Αγκάτα Κορνχάουζερ Ντούντα χαιρέτησε και τον «παραπονεμένο» Τραμπ.

Πολλοί πάντως είπαν πως η κίνηση αυτή δεν ήταν τυχαία, αλλά άκρως συμβολική και είχε να κάνει με τις πολλές υποτιμητικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά το παρελθόν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ για τις γυναίκες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top