Η στιγμή που ο Τραμπ διακόπτει τηλεφώνημα για να την «πέσει» σε ρεπόρτερ! «Έλα εδώ» της είπε (VIDEO)

«Από πού είσαι; Έχεις ωραίο χαμόγελο!»

Παθιασμένος λάτρης του ωραίο φύλου παραμένει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν διστάζει να κάνει τα κομπλιμέντα του, ακόμα κι όταν μιλά στο τηλέφωνο με ξένους ηγέτες!

Όπως θα δείτε και στο video που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον νέο Πρωθυπουργό της Iρλανδίας, Leo Varadkar (ο οποίος είναι ο πρώτος gay που αναλαμβάνει το εν λόγω αξίωμα στη χώρα).

Ωστόσο την ώρα που μιλούσαν, την προσοχή του κέντρισε μια ρεπόρτερ που μαζί με τους υπόλοιπους δημοσιογράφους βρισκόταν στην αίθουσα.

Πρόκειται για την Caitriona Perry, η οποία εργάζεται στο RTE.

Δίχως να διστάσει, διέκοψε την συνομιλία του με τον Leo Varadkar λέγοντας του ότι «έχουμε πολύ ωραίες δημοσιογράφους από την Ιρλανδία στο δωμάτιο».

Στη συνέχεια και με το τηλέφωνο ανά χείρας, ο Τραμπ την κάλεσε να εμφανιστεί μπροστά του και τη ρώτησε:

«Από πού είσαι; Προχώρα, έλα εδώ. Από πού είσαι;».

Στη συνέχεια, της είπε πως «έχεις πολύ ωραίο χαμόγελο» και απευθυνόμενος στον Ιρλανδό Πρωθυπουργό (που μάλλον είχε μείνει «παγωτό» από την άλλη γραμμή) του είπε:

«Πρέπει να σε περιποιείται καλά!» (εννοώντας την δημοσιογράφο).

Όλοι οι υπόλοιποι στο δωμάτιο γέλασαν αμήχανα με το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, απευθυνόμενος ξανά στη δημοσιογράφο, της μετέφερε το μήνυμα του Ιρλανδού Πρωθυπουργού (από την άλλη άκρη της γραμμής), λέγοντας:

«Σε ευχαριστεί για τις εφημερίδες Caitriona».

Πάντως αν παρατητήσει κανείς την συγκεκριμένη δημοσιογράφο, θα διαπιστώσει πως «φέρνει» λίγο στην κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα. Δεν είναι απορίας άξιον λοιπόν –γνωρίζοντας την αδυναμία που τρέφει για την Πρώτη Κόρη-, που του «γυάλισε» η Caitriona.

H IBANKA

H CAITRIONA

Η ΙΒΑΝΚΑ

Η CAITRIONA

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top