Ο λύκος κι αν εγέρασε…! Ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι αυτό που του αρέσει στον Τραμπ είναι η Μελάνια

Ακόμα και στα 80 του είναι αμετανόητος λάτρης του ωραίου φύλου

Ο λύκος κι αν εγέρασε…! Ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι αυτό που του αρέσει στον Τραμπ είναι η Μελάνια

Τι κι αν έχει «πατήσει» πλέον τα 80; Τι κι αν δεν έχει αφήσει γυναίκα για γυναίκα; Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξακολουθεί να παραμένει λάτρης του ωραίου φύλου.

Η «ψυχή» των πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα», επανήλθε στο πολιτικό προσκήνιο καθώς κάνει την προεκλογική του κόμματός του «Φόρτσα Ιτάλια», για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Κυριακής.

Σε τοκ-σόου του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού La7, ρωτήθηκε αν αισθάνεται κολακευμένος όταν τον συγκρίνουν με τον Τραμπ που ξεκίνησε επίσης ως επιχειρηματίας του κατασκευαστικού τομέα:

«Δεν αισθάνομαι έτσι ή αλλιώς. Αλλά σε ό,τι αφορά τον Τραμπ, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι, όπως πολλοί άνδρες και γυναίκες, μου αρέσει η Μελάνια. Για την ομορφιά της, το στιλ της, τη γοητεία της» τόνισε ο μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ από κοντά την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, παρακολουθεί όμως τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση και ακούει πολλά θετικά σχόλια για εκείνη:

«Ακόμη και οι Δημοκρατικοί στην Αμερική δεν την επικρίνουν», υποστήριξε.

Να υπενθυμίσουμε πάντως, πως την… «εκτίμηση» που τρέφει για την Μελάνια δεν την τρέφει και για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, καθώς τον περασμένο μήνα δεν είχε διστάσει να αναφερθεί με υποτιμητικό τρόπο στην ηλικιακή διαφορά της Μπριζίτ Τρονιέ με τον Εμανουέλ Μακρόν:

«Ένας 39χρονος νεαρός με καλή εργασιακή εμπειρία και κυρίως με μια όμορφη μαμά που τον στήριζε όταν ήταν ακόμη παιδί» είχε πει τότε για τον Γάλλο Πρόεδρο ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός.

 



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top