ΖΗΛΙΑ και όχι όργιο πίσω από τη φριχτή δολοφονία του 20χρονου ομογενή; "Ξεψυχούσε και ζήταγε συγγνώμη" -ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ στην υπόθεση

Τι είπαν φίλοι και συγγενείς του θύματος στην εκπομπή του Star -Πρώτη ανάρτηση: 22-06-2017 18:07

Τραγική κατάληξη είχε το ερωτικό τρίγωνο σε διαμέρισμα του Μπρούκλιν, για 20χρονο ομογενή, ο οποίος δολοφονήθηκε μετά από καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στους ερωτικούς παρτενέρ.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, όταν το θύμα βρέθηκε στο διαμέρισμα του 21χρονου φίλου του. Μαζί τους ήταν και μια γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, με την οποία ήρθαν σε σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κατάσταση άρχισε να γίνεται βίαιη, όταν ένας από τους δύο άνδρες άρχισε να μαγνητοσκοπεί την πράξη με την γυναίκα να ενοχλείται. Στη συνέχεια ο φίλος του 20χρονου οδήγησε την γυναίκα στο σπίτι της, αφήνοντας τον άτυχο Έλληνα μόνο του.

Σύμφωνα με ένοικο της πολυκατοικίας που συνέβη το τραγικό γεγονός, η γυναίκα φαίνεται να επικοινώνησε με τον φίλο της, ο οποίος δεν συμμετείχε στην ερωτική συνεύρεση και ισχυρίστηκε ότι την βίασαν. Παράλληλα και η φίλη του Έλληνα σύμφωνα με δημοσιεύματα έλαβε στο Instagram μήνυμα στο οποίο την απειλούσαν ότι «θα φροντίσουν τον φίλο της».

 

 

 

Υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει τρεις άνδρες να κυνηγούν τον 20χρονο Έλληνα με ... μπαστούνια του μπέιζμπολ την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κτίριο. Σύμφωνα με πηγές, ο Έλληνας δέχτηκε χτυπήματα και από μαχαίρι.

Το θύμα, ο 20χρονος Μάνος Οικονομίδης, είχε όνειρα να κάνει καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Λάτρευε την Ελλάδα και κάθε καλοκαίρι έκανε διακοπές στη χώρα μας. Η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε το αγγελούδι της, ενώ συγκλονισμένοι είναι και οι συγγενείς του.

Ο αδελφός του παππού του 20χρονου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».  «Κάποιο μπλέξιμο υπάρχει δεν ξέρω. Ο Μάνος ήταν πολύ λεπτός χαρακτήρας, ευαίσθητος. Η μητέρα του, τον μεγάλωσε μόνη της. Υπέφερε η κοπέλα, έκανε δύο δουλειές το λιγότερο για να το μεγαλώσει. Και η γιαγιά του, τον υπεραγαπούσε. Ήταν πολύ ευαίσθητος ο Μάριος, ξεψυχούσε και ζήταγε συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Μια άλλη συγγενής του θύματος είπε πως «δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Η μητέρα του Μάνου και ο πατέρας του χώρισαν, όταν το παιδί ήταν μικρό. Ανέλαβε η μαμά του, να τον μεγαλώσει».

Η μητέρα του Μάνου από την πλευρά της, αμφισβητεί τα αίτια θανάτου του γιου της και υποστηρίζει ότι η κοπέλα ήθελε να κάνει σχέση με τον γιο της, εκείνος την είχε απορρίψει και για να την εκδικηθεί έβαλε να τον σκοτώσουν.

Η μητέρα μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» είπε πως «το ζήλευαν το παιδί μου και το σκότωσαν. Η ανακοίνωση για τα αίτια θανάτου δεν έχει λογική, ακόμη και οι αστυνομικοί ανεπίσημα μου είπαν ότι "άλλοι πρέπει να είναι οι λόγοι και οι αιτίες της δολοφονίας". Η κοπέλα που τον κατηγόρησε ήθελε τον Μάνο μου, εκείνος δεν την ήθελε και ίσως από ζήλια τον εκδικήθηκε».

Κάτι ανάλογο υποστήριξε και μια φίλη της μητέρας του 20χρονου.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top