ΦΡΙΚΤΗ δολοφονία: Νεκρός 20χρονος Έλληνας μετά από σεξουαλικό όργιο

Δέχτηκε τρεις μαχαιριές στο στήθος και στην πλάτη ενώ τον χτύπησαν και με μπαστούνι του μπέιζμπολ

ΦΡΙΚΤΗ δολοφονία: Νεκρός 20χρονος Έλληνας μετά από σεξουαλικό όργιο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 20χρονος Έλληνας ομογενής στο Μπρούκλιν, μετά από σεξουαλικό όργιο μεταξύ εκείνου, ενός φίλου του, και μιας γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, το θύμα, ο 20χρονος Μάνος Οικιονομίδης, τα ξημερώματα της Δευτέρας πήγε στο σπίτι του 21χρονου φίλου του Τζακ Ντόχερτι.

ΤΟ ΘΥΜΑ

Μαζί τους ήταν και μια γυναίκα (άγνωστης ταυτότητας), με την οποία έκαναν τρίο, το οποίο όμως δεν είχε καλή κατάληξη.

Η αστυνομία ανέφερε πως τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, όταν ένας από τους δυο άντρες άρχισε να τραβά με κάμερα την πράξη.

Η κοπέλα εκνευρίστηκε από αυτό, και στη συνέχεια, όταν ο Ντόχερτι την πήγε σπίτι της (αφήνοντας μόνο του τον Οικονομίδη), εκείνη φέρεται να μίλησε με φίλο της (που δεν ήταν παρών στο όργιο), λέγοντας του ότι Ντόχερτι και Οικονομίδης την βίασαν.

Την ίδια στιγμή, και η φίλη του Οικονομίδη (που επίσης δεν συμμετείχε στο τρίο), έλαβε ένα μήνυμα στο Instagram με τον οποίο την απειλούσαν πως θα «φροντίσουν» τον 20χρονο.

Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τρεις άντρες, δυο λευκοί και ένας μαύρος, φαίνονται από κάμερα ασφαλείας να κυνηγούν τον Οικονομίδη με μπαστούνια του μπέιζμπολ, την στιγμή που προσπαθούσε να βγει από το κτίριο.

Εκτός από τα χτυπήματα με το μπαστούνι, ο 20χρονος μαχαιρώθηκε τρεις φορές.

Ενώ αιμορραγούσε, χτύπησε την πόρτα ενός διαμερίσματος και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή.Όπως σχολίασε μια ένοικος του κτηρίου, όπου έγινε η δολοφονία: «Είναι σαν ταινία τρόμου. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης».

Κανείς ύποπτος δεν έχει συλληφθεί ως τώρα, ενώ ο φίλος του Τζακ Ντόχερτι δεν θεωρείται ύποπτος.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top