«Έχασα το αγόρι μου»-Σπαράζει η Μάρω Οικονομίδη, η μητέρα του 20χρονου Μάνου που δολοφονήθηκε άγρια σε σεξουαλικό όργιο

Ο νεαρός ομογενής μαχαιρώθηκε και χτυπήθηκε με μπαστούνι του μπέιζμπολ

«Έχασα το αγόρι μου»-Σπαράζει η Μάρω Οικονομίδη, η μητέρα του 20χρονου Μάνου που δολοφονήθηκε άγρια σε σεξουαλικό όργιο

Συντετριμμένη είναι η μητέρα του Μάνου Οικονομίδη, του 20χρονου ομογενή από το Μπρούκλιν, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μετά από σεξουαλικό όργιο με έναν φίλο του και μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων.

Μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» με δάκρυα στα μάτια και πόνο ψυχής, η Μάρω Οικονομίδη ανέφερε πως σε μια στιγμή η ψυχή της έγινε χίλια κομμάτια:

«Εχασα το αγόρι μου», λέει με τρεμάμενη φωνή, «σκότωσαν τον Μάνο μου, τον άγγελο της ζωής μου. Γιατί Θεέ μου τόσος πόνος, γιατί;». Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του «Ε.Κ.» το πρωί της Τρίτης στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Gravesend για να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια σε γονείς και συγγενείς, η χαροκαμένη μητέρα κρατούσε αγκαλιά ένα πουκάμισο του αείμνηστου γιου της το οποίο διαρκώς χάιδευε και φιλούσε.

«Μόνο τα ρούχα του μου έμειναν πια για να τον αγγίζω», είπε κλαίγοντας, «τον μεγάλωσα μόνη μου με πολλές θυσίες. Χωρίσαμε με τον πατέρα του Νίκο, όταν ο Μάνος ήταν 5 χρόνων. Ημουν μόνη σε μία ξένη χώρα και έκανα δύο δουλειές για να τον μεγαλώσω. Και τώρα μου τον σκότωσαν.Πώς θα αντέξω να ζήσω, πώς να βρω κουράγιο και δύναμη να μεγαλώσω το άλλο μου παιδί την 5χρονη μου Στέλλα. Παρακαλώ πολύ τον «Εθνικό Κήρυκα», την μοναδική εφημερίδα που δέχθηκα να μιλήσω, να γράψετε καλά λόγια για τον Μάνο μου. Ηταν ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, που βοηθούσε όλο τον κόσμο. Ακόμη και όταν αιμόφυρτος ζήτησε βοήθεια στο διπλανό διαμέρισμα ζήτησε συγγνώμη για την ενόχληση. Αυτός ήταν ο Μάνος μου.Λάτρευε την Ελλάδα, κάθε χρόνο πήγαινε διακοπές να βρει τους αγαπημένους του παππούδες και γιαγιάδες και τώρα πρέπει να πάω στο νεκροτομείο να κάνω την αναγνώριση του πτώματός του. Εκεί είναι τώρα το αγγελούδι μου».

Ο Οικονομίδης ξεψύχησε στο νοσοκομείο «Methodist» του Μπρούκλιν στις 4:33 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σε ερώτηση του «Ε.Κ.» για την ημερομηνία κηδείας η μητέρα ανέφερε ότι δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα. «Περιμένω πρώτα», είπε, «να έρθουν οι συγγενείς μου από Ελλάδα».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο νεαρός μουσικός τα ξημερώματα της Δευτέρας πήγε στο σπίτι του 21χρονου φίλου του Τζακ Ντόχερτι. Μαζί τους ήταν και μια γυναίκα (άγνωστης ταυτότητας), με την οποία έκαναν τρίο, το οποίο όμως δεν είχε καλή κατάληξη. Η αστυνομία ανέφερε πως τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, όταν ένας από τους δυο άντρες άρχισε να τραβά με κάμερα την πράξη. Η κοπέλα εκνευρίστηκε από αυτό, και στη συνέχεια, όταν ο Ντόχερτι την πήγε σπίτι της (αφήνοντας μόνο του τον Οικονομίδη), εκείνη φέρεται να μίλησε με φίλο της (που δεν ήταν παρών στο όργιο), λέγοντας του ότι Ντόχερτι και Οικονομίδης την βίασαν.Την ίδια στιγμή, και η φίλη του Οικονομίδη (που επίσης δεν συμμετείχε στο τρίο), έλαβε ένα μήνυμα στο Instagram με τον οποίο την απειλούσαν πως θα «φροντίσουν» τον 20χρονο.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τρεις άντρες, δυο λευκοί και ένας μαύρος, φαίνονται από κάμερα ασφαλείας να κυνηγούν τον Οικονομίδη με μπαστούνια του μπέιζμπολ, την στιγμή που προσπαθούσε να βγει από το κτίριο.

Εκτός από τα χτυπήματα με το μπαστούνι, ο 20χρονος μαχαιρώθηκε τρεις φορές. Ενώ αιμορραγούσε, χτύπησε την πόρτα ενός διαμερίσματος και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή.Όπως σχολίασε μια ένοικος του κτηρίου, όπου έγινε η δολοφονία: «Είναι σαν ταινία τρόμου. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης».Κανείς ύποπτος δεν έχει συλληφθεί ως τώρα, ενώ ο φίλος του Τζακ Ντόχερτι δεν θεωρείται ύποπτος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top