ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παράτησαν το ενός έτους παιδί τους για να κάνουν ρόδα στο λούνα παρκ

Ειδοποίησε την αστυνομία ζευγάρι που είδε το μωρό μόνο του στο καρότσι

 Παράτησαν το ενός έτους παιδί τους για να κάνουν ρόδα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε λούνα παρκ της Βρετανίας, όταν ζευγάρι άφησε μόνο του στο καρότσι για πάνω από μία ώρα το μόλις ενός έτους μωρό τους για να κάνουν… ρόδα.

Οι ασυνείδητοι γονείς παράτησαν το παιδί δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Ένα άλλο ζευγάρι, περνώντας από το σημείο είδε το μωρό και αμέσως ειδοποίησε την ασφάλεια του λούνα παρκ και κατόπιν την αστυνομία.

Οι ίδιοι σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς οι γονείς αυτού του παιδιού το παράτησαν για να διασκεδάσουν και έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν οι άνδρες της ασφάλειας τους είπαν ότι αυτό γίνεται πολύ συχνά.

Όπως είπε στις αρχές η γυναίκα που βρήκε το παιδί, στεκόταν δίπλα από το καροτσάκι για πάνω από 15 λεπτά και ανησύχησε γιατί κανείς δεν εμφανίστηκε για να το πάρει.

Οι γονείς του παιδιού εντοπίστηκαν μετά από λίγο και ισχυρίστηκαν ότι είχαν αφήσει να το προσέχει την… 11χρονη κόρη τους.

Φυσικά δεν έπεισαν τους αστυνομικούς που διεξάγουν συμπληρωματική έρευνα, ενώ το περιστατικό αναφέρθηκε και στην υπηρεσίας προστασία παιδιού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top