AYTOΣ είναι ο δράστης της σφαγής στο Μάντσεστερ: Μόλις 22 ετών και γεννημένος στην Αγγλία!

Πιστεύεται πως έχει τουλάχιστον άλλα τρία αδέρφια

AYTOΣ είναι ο δράστης της σφαγής στο Μάντσεστερ: Μόλις 22 ετών και γεννημένος στην Αγγλία!

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του καμικάζι αυτοκτονίας ο οποίος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σκόρπισε τον θάνατο στο Μάντσεστερ Αρένα, λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Όπως διαβάζουμε στα διεθνή ΜΜΕ, ο άνθρωπος που θέρισε 22 αθώους ανθρώπους στο όνομα του ISIS είναι ο 22χρονος Salman Abedi.

Ανάμεσα στους νεκρούς των οποίων τα ονόματα ταυτοποιήθηκαν, η 8χρονη Σάφι Ρόουζ, Κυπριακής καταγωγής (που είναι το νεότερο θύμα του μακελειού), η 16χρονη Τζωρτζίνα Κάλαντερ και ο 20χρονος Τζον Άτκινσον.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ: ΣΚΗΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ

Τα στοιχεία του αποκαλύφθηκαν, μετά την έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου έμενε στο Μάντσεστερ, στην οδό Fallowfield.

Ο Abedi, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1995 στο Μάντσεστερ.

Πιστεύεται πως η καταγωγή του είναι από τη Λιβύη, και έχει τουλάχιστον τρία αδέρφια.

Από την ώρα της σφαγής, οι μυστικές υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ανακαλύψουν ο Abedi συνδέεται με άλλους τρομοκρατικούς πυρήνες.

Στόχος τους είναι να διασταυρώσουν αν ο 22χρονος έφτιαξε μόνος του την βόμβα, ή αν πίσω από την κατασκευή της βρισκόταν κάποιος ειδικός.

Πηγές πάντως ανέφεραν στη «The Sun», επιθέσεις σαν κι αυτή είναι σπάνιες, καθώς απαιτούν εμπειρογνωμοσύνη ή μεγάλη τύχη.

Όλες οι έρευνες έχουν πλέον επικεντρωθεί στους φίλους του, στην οικογένεια του και άλλους δεσμούς προκειμένου να ερευνηθεί αν πίσω του υπάρχει ένα εξαπλωμένο τρομοκρατικό δίκτυο.

Τουλάχιστον δυο διευθύνσεις που «συνδέονται» με τον Abedi βρίσκονται στο στόχαστρο της αστυνομίας, ενώ τις επόμενες 24 ώρες αναμένονται περισσότερες συλλήψεις.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top