Στο πόδι η Βρετανία! Ποια καλεσμένη στον γάμο της Πίπα Μίντλετον έκανε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λάθος που θα μπορούσε;

Τα βρετανικά ΜΜΕ δεν της το συγχωρούν

Στο πόδι η Βρετανία! Ποια καλεσμένη στον γάμο της Πίπα Μί

Το να φορέσεις λευκό σε γάμο είναι «αιτία πολέμου» κι αυτό είναι ευρέως γνωστό. Η σύντροφος του Τζέιμς Μίντλετον, όμως, και γνωστή τηλεπαρουσιάστρια στη Βρετανία, Ντόνα Αιρ, αγνόησε τον άγραφο αυτόν κανόνα και διέπραξε το μεγαλύτερο λάθος καλεσμένης σε γάμο. Και το χειρότερο; Στον γάμο της αδερφής του συντρόφου της!

Ο Τζέιμς είναι αδερφός της Πίπα Μίντλετον, που, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, παντρεύτηκε το προηγούμενο Σάββατο. Η Ντόνα τον συνόδευσε, φορώντας, όμως, λευκό. Ή, για να είμαστε σαφείς, ένα πολύ αχνό κίτρινο φόρεμα. Στις φωτογραφίες, όμως, φαίνεται ολόλευκο, ενώ και τη μέρα του γάμου πολλοί καλεσμένοι μπερδεύτηκαν και ένιωσαν αμήχανα, καθώς το φόρεμα «ξεγελούσε» το μάτι, ειδικά κάτω από τα έντονα φώτα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ντόνα ήταν από τις ελάχιστες καλεσμένες που έσπασαν τον κανόνα του “no ring, no bring” που είχε επιβάλλει η Πίπα στον γάμο της (δηλαδή, αν δεν είναι επίσημος/η αγαπημένος/η κάποιου καλεσμένου, δεν μπορεί να παρευρεθεί), καθώς με τον Τζέιμς δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Θυμίζουμε ότι γι’ αυτόν τον λόγο από τον γάμο απουσίαζε η αγαπημένη του Πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Τα βρετανικά μέσα σχολιάζουν την επιλογή της Ντόνα πολύ αρνητικά, κρίνοντας ότι, από τον αέρα και το ύφος που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, δεν είχε καν καταλάβει τι λάθος έκανε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top