Η Μελάνια έριξε ΤΟ άκυρο στον Τραμπ!-«Χαστούκισε» δημόσια το χέρι του

Η απίστευτη και… κομψή χειρονομία της που έριξε το διαδίκτυο

Πολλά έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες για την ψυχρή έως… ανύπαρκτη σχέση της Μελάνια Τραμπ με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί επίσης και για την ψυχοσύνθεση της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, η οποία με κάθε τρόπο δείχνει πως δεν περνά καλά δίπλα στον σύζυγό της, με τα hashtags #saveMelania και #helpMelania να γίνονται κατά καιρούς worldwide trends στο Twitter.

Και επειδή ως γνωστόν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και… φωτιά, άλλο ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει τα… κουτσομπολιά για τα «σύννεφα» στο γάμο Τραμπ και Μελάνια.

Όπως θα δείτε και στο video που ανέβασε δημοσιογράφος από το Ντιτρόιτ στο Twitter του, το «Air Force One» που μετέφερε το προεδρικό ζεύγος στο Τελ Αβίβ, έχει μόλις προσγειωθεί, με την Μελάνια και τον Τραμπ να προχωρούν στο Κόκκινο Χαλί σε μια… απόσταση ο ένας από τον άλλον.

 

Κάποια στιγμή ο Τραμπ σε ένδειξη καλής θέληση να το παίξει σωστός σύζυγος, απλωνει το χέρι του για να πιάσει αυτό της Μελάνια. Τότε είναι που έρχεται η… «σφαλιάρα» (κυριολεκτικά και μεταφορικά), καθώς η Πρώτη Κυρία «χαστουκίζει» το χέρι του Προέδρου των ΗΠΑ με μια… απίστευτη κομψότητα και χάρη, σπρώχνοντας το μακριά.

Μετά από αυτό όπως είναι φυσικό τα social media πήραν «φωτιά», με πολλούς να κάνουν λόγο για… «εκδίκηση» της Μελάνια στον Τραμπ! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top