ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Χάος, βία και αίμα στη Βενεζουέλα-ΔΥΟ νεκροί

Οι εικόνες των σορών τους να κείτονται στο έδαφος κάνουν το γύρο του κόσμου

Τέλος δεν έχει ο κατάλογος των νεκρών της Βενεζουέλας, η οποία μέρα με την ημέρα βυθίζεται στο χάος και στην αναρχία.

Οι άνθρωποι που κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων εναντίον της κυβέρνησης Μαδούρο έχουν χάσει την ζωή τους, είναι πάνω από 40, καθώς σε αυτόν τον αριθμό προστέθηκαν οι δολοφονίες δυο ανδρών: Του 17χρονου Λουίς Αλβιάρες και του 33χρονου Ντιέγκο Ερνάντες.

Οι εικόνες των δυο νεκρών (σας προειδοποιούμε είναι πολύ σκληρές), κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μέσω των social media και σοκάρουν.

Εδώ βλέπετε τον 17χρονο Λουίς Αλβιάρες να κείτεται νεκρός στο δρόμο. Ο νεαρός σκοτώθηκε κατά την διάρκεια διαδήλωσης και επεισοδίων που έγιναν στην πόλη Παλμίρα, ενώ είχε προηγηθεί χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία.

Όπως θα δείτε, ο νεαρός δέχτηκε θανάσιμο πυροβολισμό στο στήθος, ενώ από πάνω του βρίσκονται άλλοι δυο άνδρες που δεν μπορούν να πιστέψουν πως είναι νεκρός.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για εκείνον.

Ο νεαρός άνδρας έχασε την ζωή του από χτύπημα αστυνομικού στο στήθος. Το θάνατό του επιβεβαίωσε ο συνήγορος του πολίτη της Βενεζουέλας Ταρέκ Γουίλιαμ Σαάμπ, που υποσχέθηκε πως και αυτός ο θάνατος θα διερευνηθεί και οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν.

Εδώ βλέπετε τον δεύτερο νεκρό, τον 33χρονο Ντιέγκο Ερνάντες. Ο νεαρός άνδρας σκοτώθηκε στο Καπάτσο Νουέβο, στην επαρχία Ταχίρα, επίσης από πυροβολισμό στο στήθος. Το θάνατο του ανακοίνωσε μέσω twitter η δήμαρχος της πόλης Σαν Κριστομπάλ, Πατρίσια Σεμπάγιος.

 

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΑΣ-ΑΙΜΑ ΠΑΝΤΟΥ

Εκτός από τους δυο νεκρούς, το γύρο του κόσμου κάνουν και πολλές άλλες συγκλονιστικές εικόνες από την Βενεζουέλα.

Δείτε για παράδειγμα αυτή την γυναίκα, η οποία δέχθηκε πυροβολισμό στο πρόσωπο και είναι γεμάτη με αίματα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top