ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ πα-τέρας: Βασάνισε, σκότωσε και τάισε τον 7χρονο γιο του στα γουρούνια-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ

Το δύστυχο αγοράκι ζούσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του πατέρα και της μητριάς του

Φρίκη, αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η συγκλονιστική και βγαλμένη από ταινία θρίλερ, ιστορία ενός 7χρονου αγοριού από το Κάνσας, το οποίο έζησε τον απόλυτο ΕΦΙΑΛΤΗ στα χέρια του ίδιου του πατέρα του.

Ο 46χρονος Michael Jones αφού βασάνισε τον 7χρονο Andrian με την βοήθεια της συντρόφου του και μητριάς του αγοριού, στο τέλος τον σκότωσε και τον τάισε στα γουρούνια.

Το περιστατικό άγριας κακοποίησης και εν συνεχεία δολοφονίας, είχε σοκάρει την Αμερική το 2015, ενώ δυο χρόνια μετά από την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος, ήρθε και η ισόβια καταδίκη για τον πατέρα του αγοριού.

Ο Michael Jones καταδικάστηκε σε ισόβια, ενώ δεν δικαιούται να ασκήσει έφεση για τουλάχιστον 25 χρόνια.

Ο ίδιος, παραδέχθηκε την ενοχή του για την δολοφονία του 7χρονου γιου του, το 2015.

Ο Andrian πέθανε τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2015, αλλά ο θάνατός του δεν αναφέρθηκε στις αρχές. Τα λείψανά του βρέθηκαν τον Νοέμβριο στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι αξιωματικοί έμαθαν πως το αγόρι έλειπε ανταποκρινόμενοι σε μια κλήση για επίθεση του Michael Jones στη σύζυγό του. 

Η μητριά του αγοριού, η 31χρονη Heather Jones, είχε καταδικαστεί με την ίδια κατηγορία τον Νοέμβριο και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Επέμεινε ότι δεν μπορούσε να προστατέψει τον Αndrian και τον εαυτό της από τον σύζυγό της, αλλά οι ερευνητές είπαν πως και η ίδια είχε κακοποιήσει το αγόρι. 

«Δεν αξίζεις δεύτερη ευκαιρία. Δεν αξίζεις το φως του ήλιου ως ελεύθερος άνθρωπος» δήλωσε η 21χρονη αδερφή του θύματος, στον 46χρονο, που απέρριψε την πρόταση του δικαστή να προβεί σε δήλωση.

ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΑΙΖΑΝ

Το δύστυχο αγοράκι, ζούσε μια ζωή κόλαση στα χέρια των βασανιστών του.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο 7χρονος Andrian λίγο πριν γίνει τροφή για τα γουρούνια, είχε μείνει σκελετωμένος, καθώς ο «πα-τέρας» και η μητριά του δεν τον τάιζαν.

Μάλιστα αρέσκονταν να τον κρατούν δεμένο και γυμνό κάτω από το ντους, ενώ άλλες φορές τον έβαζαν μέσα σε μια πισίνα με βρώμικα νερά, να είναι στάσιμος όλη τη νύχτα.

Άλλες φορές, η μητριά του τον χτυπούσε με ένα σκουπόξυλο ενώ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες-σοκ, του έκλειναν τα μάτια, τον έδεναν σε ένα τραπέζι αντιστροφής.

Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που είχε στο αρχείο του το σατανικό ζευγάρι, όπου απεικονίζεται ο 7χρονος Andrian με ματωμένο πρόσωπο και χείλη από τα χτυπήματα. 

Τα ποδαράκια του παιδιού, ήταν πρησμένα και σημαδεμένα από τις πολλές ώρες που τον έδεναν στο τραπέζι αντιστροφής.

Ακόμα πιο «άρρωστο» είναι το ότι η μητριά του Andrian φρόντισε να βιντεοσκοπεί τα βασανιστήρια και να τραβά φωτογραφίες από την φρίκη που ζούσε ο μικρός, τον οποίο δεν αποκαλούσε με το όνομα του, αλλά τον έλεγε «the boy», δηλαδή «το αγόρι».

Μάλιστα δεν δίσταζε να τραβά ακόμα και… selfies μπροστά από το ντους όπου είχαν απομονώσει τον 7χρονο, έχοντας συνδέσει και μια κάμερα παρακολούθησης.

Όσο για την βιολογική μητέρα του παιδιού; Είχε χάσει την επιμέλεια των δύο παιδιών της πριν από χρόνια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top