ΘΑΥΜΑ μετά την Ανάσταση! 34χρονη αστυνομικός έπεσε σε ΚΩΜΑ και ΓΕΝΝΗΣΕ- Συνήλθε μήνες μετά!

Η απίθανη ιστορία της Αμέλια Μπάναν την Αργεντινή

Την 1η Νοεμβρίου του 2016, μια 34χρονη αστυνομικός από την Αργεντινή, η Αμέλια Μπάναν, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στο περιπολικό που βρισκόταν μαζί με συναδέλφους της. Η κοπέλα ήταν 6 μηνών έγκυος και μαζί της στο περιπολικό βρισκόταν και ο πατέρας του παιδιού της.

Η γυναίκα έπεσε σε κώμα μετά το ατύχημα, ενώ ο σύντροφός της δεν τραυματίστηκε. Η Αμέλια αμέσως νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης Μισιόνες στη βορειοανατολική Αργεντινή. Παρά το κώμα, η εγκυμοσύνη της προχωρούσε κανονικά και, τελικά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η αστυνομικός έφερε στον κόσμο τον γιο της, Σαντίνο, με καισαρική.

Ο αδερφός της Αμέλια, Σέζαρ, επίσης αστυνομικός, εξηγεί ότι η 34χρονη «καμιά φορά κινούνταν, έδειχνε σημάδια ότι πρόκειται να ξυπνήσει. Την προηγούμενη Πέμπτη, στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ήμασταν στο δωμάτιό της στο νοσοκομείο και ακούσαμε ένα "ναι". Την πλησιάσαμε. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή». Η δε αδερφή της, η Νόρμα, φρόντιζε τον μικρό Σαντίνο σαν να ήταν δικό της παιδί και κάθε απόγευμα στις 18:00 πήγαινε το μωρό στη μητέρα του.

Όταν η Νόρμα έδειξε στην αδερφή της το μικρό αγοράκι, εκείνη νόμιζε ότι ήταν ο ανιψιός της. Μόνο όταν της εξήγησαν τι συνέβη, θυμήθηκε.

«Οι γιατροί είπαν ότι η Αμέλια αψήφησε τους ιατρικούς νόμους, ότι η περίπτωσή της είναι ένα πραγματικό θαύμα» εξηγεί ο αδερφός της.

Ο γιατρός που την παρακολουθεί, ο Μαρσέλο Φερέιρα, από την πλευρά του, δήλωσε ότι «η Αμέλια είναι νέα και παρά τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές της κακώσεις, μας εξέπληξε», δήλωσε από την πλευρά του, ο νευροχειρουργός που την παρακολουθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top