«Έδιναν σφυρίχτρες βιασμού»-Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από την νταντά της μικρής Μαντλίν

Tι λέει για τους γονείς της 3χρονης και την αστυνομία της Πορτογαλίας/Πρώτη ανάρτηση: 18-04-2017 18:41

«Έδιναν σφυρίχτρες βιασμού»

Δέκα χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από θέρετρο της Πορτογαλίας, η νταντά που την φρόντιζε τότε σπάει την σιωπή της κάνοντας αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Ήταν η μοιραία νύχτα της 3ης Μαϊου του 2007 όταν η μόλις 3 ετών Μαντλίν εξαφανίστηκε από προσώπου γης, δίχως κανείς μέχρι τώρα να έχει λύσει το μυστήριο.

Μια δεκαετία αργότερα, η νταντά του παιδιού αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει για τα γεγονότα των οποίων υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, καθώς την στοιχειώνει η εικόνα του πατέρα της Μαντλίν να την ψάχνει μάταια παντού.

Περιγράφοντας τα συναισθήματα των γονιών της Μαντλίν, η γυναίκα (που δεν θέλησε να δοθεί το όνομά της στη δημοσιότητα), δεν έκρυψε πως ο πατέρας, Gerry McCann έψαχνε απελπισμένα να βρει το παιδί του, ενώ η σύζυγός του Kate έκλαιγε με λυγμούς:

«Η μητέρα της Μαντλίν ήταν σε τραγική κατάσταση, έκλαιγε διαρκώς και ο πατέρας της την έψαχνε παντού ακόμα και κάτω από σταθμευμένα οχήματα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που πραγματικά θυμάμαι από αυτόν, να ψάχνει κάτω από τα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να το ξεχάσω» είπε η γυναίκα στη Mirror.

Παράλληλα, η πρώην νταντά της Μαντλίν αποκάλυψε πως το θέρετρο στο οποίο διέμεναν οι γονείς της Μαντλίν θεωρούνταν ανασφαλές για τις νταντάδες εκείνη την περίοδο καθώς το προσωπικό τις προειδοποιούσε να μην βγαίνουν μόνες τους έξω δίνοντας τους σφυρίχτρες βιασμού, και πρόσθεσε ότι ένα κοριτσάκι είχε δεχθεί επίθεση στην περιοχή ένα χρόνο πριν από την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Στη συνέχεια, η γυναίκα κατηγόρησε και την αστυνομία, λέγοντας πως την μοιραία νύχτα έκανε 90 ολόκληρα λεπτά για να φτάσει στο σημείο, με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρα κομμάτια των πληροφοριών κατά την διάρκεια της έρευνας.

Τέλος, η πρώην νταντά «αθώωσε» τους γονείς της Μαντλίν (οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί ότι έχουν ανάμειξη στον θάνατό της),  υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν οποιαδήποτε ανάμειξη οι γονείς στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top