ΑΥΤΟΣ είναι ο "ΧΑΣΑΠΗΣ των Βαλκανίων" που απειλεί να ΣΦΑΞΕΙ τους Χριστιανούς

Έχει στρατολογήσει 400 τζιχαντιστές

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών βρίσκονται πλέον οι χριστιανικοί πληθυσμοί των Βαλκανίων. Στο όνομα του Αλλάχ, βεβηλώνουν εκκλησίες και μοναστήρια στο Κοσσυφοπέδιο. Ο ιθύνων νους του τζιχαντιστικού πυρήνα στην περιοχή είναι ένας Κοσοβάρος  μαχητής του Ισλαμικού Κράτους, τον οποίο αποκαλούν «χασάπη των Βαλκανίων».

Λαβντρίμ Μουχατζέρι ή αλλιώς ο Κοσοβάρος «χασάπης των Βαλκανίων».  Μέχρι πρότινος τον θεωρούσαν νεκρό. Απεδείχθη, δυστυχώς, πως η φήμη ήταν πλαστή. Εμφανίστηκε πιο δυνατός και απειλεί να σφάξει όλους τους χριστιανούς σε Αλβανία, Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο, δηλαδή στην ευαίσθητη γραμμή των βορείων συνόρων της χώρας μας.

Οι άντρες του, οι οποίοι έχουν ορκιστεί πίστη τόσο στο Ισλαμικό κράτος όσο και σε εκείνον, βεβηλώνουν σχεδόν καθημερινά εκκλησίες, μοναστήρια και νεκροταφεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η μονή Βισόκι Ντέτσανι στο Κοσσυφοπέδιο, όπου οι τζιχαντιστές έγραψαν με σπρέι: «Το ισλαμικό κράτος έρχεται».

Ο Μουχατζέρι μεγάλωσε στο Κάτσανικ, άντρο των τζιχαντιστών στο Κοσσυφοπέδιο, σε μια απόσταση μικρότερη των 200 χιλιομέτρων από την Ελλάδα. Πολέμησε στο Αφγανιστάν ως μέλος της Νατοϊκής δύναμης. Όταν επέστρεψε, ήταν πια ένας από τους πιο φανατικούς και επικίνδυνους τζιχαντιστέςΕκτέλεσε αιχμάλωτο με ρουκέτα και αποκεφάλισε μικρό παιδί. Τώρα, θέλει να καταλάβει την Ιερουσαλήμ και την Ιταλία.

Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες

Ο αιμοσταγής Μουχατζέρι επέστρεψε στο Κοσσυφοπέδιο μέσα από τα Σκόπια, τον περασμένο Οκτώβριο, κάτι που σήμανε συναγερμό, όχι μόνο στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων, αλλά και στις μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών. Από το 2014, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τόν έχει εντάξει στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων τρομοκρατών διεθνώς.

Ο αιμοσταγής τρομοκράτης υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει στρατολογήσει στο ISIS περισσότερους από 400 ακόμη άνδρες από Αλβανία, Σκόπια, νότια Σερβία και Βοσνία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top