ΒΙΑΣΕ και ΕΚΑΨΕ 10χρονη- Πήδηξε στο ΚΕΝΟ λίγο πριν τον καταδικάσουν σε θάνατο!

Τη στιγμή κατέγραψαν οι κάμερες παρακολούθησης

Ένας 48χρονος, ο Ρόμπερτ Σέρμαν, καταδικάστηκε στο Οχάιο για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό μιας 10χρονης και τον φόνο τόσο της ίδιας όσο και των παππούδων της, βάζοντας φωτιά στο σπίτι τους.

Ο Σέρμαν θα καταδικαζόταν σε θάνατο για τις παραπάνω κατηγορίες. Πρόλαβε, όμως, να παραιτηθεί από τη ζωή μόνος του. Περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου, πήδηξε από το παράθυρο του 4ου ορόφου του δικαστικού μεγάρου.

Ένας δημοσιογράφος- αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι η σορός του 48χρονου καλύφθηκε με ένα λευκό σεντόνι. Η σοκαριστική στιγμή της πτώσης του καταγράφηκε σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, που είδε σήμερα, Τρίτη, το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται ο Σέρμαν να μπαίνει στη δικαστική αίθουσα με δυο αστυνομικούς. Στη συνέχεια, αρχίζει να περπατάει πιο αργά και ξαφνικά, κάνοντας μόλις 3 βήματα δεξιά, πέφτει από το παράθυρο.

Οι αστυνομικοί τρέχουν να τον προλάβουν, αλλά μάταια.

Ο Σέρμαν είχε βγάλει την πορτοκαλί φόρμα του βαρυποινίτη, αντικαθιστώντας τη με πολιτικά ρούχα, λόγω του δικαστηρίου. Να σημειωθεί ότι ο Σέρμαν έβγαινε ραντεβού με τη μητέρα της 10χρονης. 

  

Η αστυνομία ανακάλυψε εγκαύματα στο σώμα του Σέρμαν, μετά τη σύλληψή του για εμπρησμό του σπιτιού της 10χρονης. Ο ίδιος, παρ’ όλ’ αυτά, υποστήριζε ασταμάτητα ότι ήταν αθώος τόσο για τον εμπρησμό, όσο και για τον βιασμό της μικρής.

​​

Οι αρχές, στην έρευνά τους στο σπίτι, μετά την πυρκαγιά, ανακάλυψαν τα πτώματα της 10χρονης και των παππούδων της στον δεύτερο όροφο του σπιτιού τους και η στάση τους έδειχνε ότι προσπάθησαν να βγουν έξω, μόλις ξέσπασε η φωτιά.



 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top