Για μπόουλινγκ η Μελάνια με τα παιδιά και...30 μυστικούς πράκτορες!

Παρά το απλό ντύσιμο, η Πρώτη Κυρία δεν πέρασε απαρατήρητη

Για μπόουλινγκ η Μελάνια με τα παιδιά και...30 μυστικούς

Όσο απλή και ταπεινή κι αν θέλει να φαίνεται η Μελάνια Τραμπ, είναι λίγο δύσκολο. Για παράδειγμα, χθες, Δευτέρα, το απόγευμα, πήρε τα δυο μικρότερα παιδιά της οικογένειας Τραμπ, τον 11χρονο Μπάρον και την 23χρονη Τίφανι, και τα πήγε να παίξουν μπόουλινγκ στη Νέα Υόρκη. Το πρόβλημα ήταν ότι...συνοδεύονταν από 30 άτομα!

Οι 30 αυτοί κύριοι δεν είναι τυχαίοι, αλλά πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, όπως αποκάλυψε η Daily Mail, που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες.

  

  

Η Μελάνια, παρέα με τα παιδιά, έπαιξαν μπόουλινγκ για περίπου δυο ώρες, ενώ απ’ έξω γινόταν…πανηγύρι! Τα SUV της Μυστικής Υπηρεσίας είχαν πιάσει όλο τον δρόμο και δεν άφηναν να πλησιάσει ούτε μύγα! Παρά το απλό της λουκ και το τζάκετ παραλλαγής που επέλεξε, η Μελάνια δεν κατάφερε, τελικά, να περάσει απαρατήρητη!

 

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι, ενώ οι Τραμπ έχουν επανειλημμένα αρνηθεί ότι ο μικρός Μπάρον έχει νταντά, μαζί τους εθεάθη και μια νέα γυναίκα που γράφεται ότι είναι η γκουβερνάντα του. H Daily Mail αναφέρει ότι τώρα που η Μελάνια, ως πρώτη κυρία, έχει όλο και περισσότερα καθήκοντα, μια νταντά για τον μικρό της γιο είναι απαραίτητη, ακόμα κι αν η προεδρική οικογένεια δεν το παραδέχεται.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top