Ο Μπερλουσκόνι έδωσε… ασυλία σε πέντε αρνάκια για το Πάσχα

Παίρνει μέρος σε εκστρατεία υπέρ των ζώων

Τους Αμερικανούς προέδρους που κάθε Ημέρα των Ευχαριστιών δίνουν χάρη σε μία γαλοπούλα, πρέπει να ζήλεψε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι που για να βγει και πάλι στη δημοσιότητα είπε ενόψει του Πάσχα να δώσει άσυλο σε πέντε αρνάκια.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας θα φιλοξενήσει στη βίλα του έξω από το Μιλάνο τα πέντε αρνιά για να τα σώσει από τη… σφαγή του Πάσχα.

Και για να το κάνει ακόμη πιο… σαφές, φωτογραφήθηκε με τα αρνάκια στον κήπο της έπαυλης του Σαν Μαρτίνο. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Ιταλίας αποφάσισε να στηρίξει την εκστρατεία «το Πάσχα διάλεξε τη ζωή, διάλεξε την επιλογή βίγκαν». Στο πλευρό του και η Ναπολιτάνα σύντροφός του Φραντσέσκα Πασκάλε.

Ο Ιταλός μεγιστάνας και πολιτικός ευαισθητοποιήθηκε και αποφάσισε να πάρει μέρος στον φιλοζωικό αγώνα, από τη Μικέλα Βιττόρια Μπραμπίλα, στέλεχος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια και επικεφαλής της Ιταλικής Ένωσης για την Υπεράσπιση των Ζώων και του Περιβάλλοντος.

Εμφανίστηκε μπροστά στους οπερατέρ και στους φωτογράφους με ένα αρνάκι δέκα μόλις ημερών, το οποίο βάπτισε Fiocco di Neve, (Νιφάδα χιονιού) και του έδωσε γάλα με μπιμπερό.

Ήθελε, όπως είπε, με τον τρόπο αυτό να στείλει το μήνυμα ότι στο πασχαλινό τραπέζι, φέτος, δεν πρόκειται να φάει κρέας, διότι επί της γαστρονομικής παράδοσης, προέχει η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Όπως τονίζουν οι παρατηρητές, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προωθεί, συγχρόνως, και ένα πιο ευαίσθητο προφίλ, μακριά από τις υπερβολές του παρελθόντος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top