So Sad! Ουίλιαμ, Κέιτ και Χάρι σε τελετή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκίνησε η επιζήσασα σύζυγος του αμερικανού που σκοτώθηκε ενώ έκαναν οι δυο τους διακοπές στην βρετανική πρωτεύουσα

βασιλική οικογένεια τελετή μνήμης

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον απέδωσαν τιμές σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν στο πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο.

Λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο που έγινε η τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας παρευρέθηκαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, και περίπου 2000 ακόμα άτομα κυρίως συγγενείς των θυμάτων, καθώς και τα μέλη των σωστικών συνεργείων που βοήθησαν στην αντιμετώπιση της τραγωδίας.

Στα πλαίσια της πολυθρησκευτικής τελετής «Service of Hope» (Τελετή Ελπίδας), ο Ουίλιαμ κατέθεσε στεφάνι εις μνήμη των θυμάτων και έβγαλε σύντομο λόγο. Η Κέιτ εμφανίστηκε με κομψό μαύρο παλτό με λευκά ζακάρ και μαύρα αξεσουάρ, ενώ με μαύρα κοστούμια και σκούρες γραβάτες εμφανίστηκαν οι δύο πρίγκιπες. Όλοι τους προσευχήθηκαν, άναψαν κεράκια και άφησαν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας, ενώ έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, πλήθος κόσμου είχε αφήσει πολλά λουλούδια για τα θύματα.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μίλησαν με επιζώντες που ήταν στην τελετή, δίνοντας συλλυπητήρια μηνύματα στις οικογένειες των θυμάτων. Εκεί ήταν και η σύζυγος του 52χρονου αμερικανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τρομοκρατικό, ενώ έκανε διακοπές με την αγαπημένη του. Η Melissa Cochran έφτασε στην τελετή καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, αφού τραυματίστηκε και αυτή αλλά σε αντίθεση με τον σύζυγο της, επέζησε. Με το χαμόγελο της συγκίνησε τους πάντες.

Η Melissa Cochran με τον σύζυγο της που σκοτώθηκε στο τρομοκρατικό χτύπημα 

Η Melissa Cochran

Η Melissa Cochran τραυματισμένη λίγη ώρα μετά το χτύπημα 

Η Melissa Cochran

Η Melissa Cochran στο νοσοκομείο 

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 40 τραυματίστηκαν στην τρομοκρατική επίθεση έξω από το κτίριο του βρετανικού Κοινοβουλίου. Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν ο δράστης της επίθεσης και ένας αστυνομικός.Ο δράστης κατευθύνθηκε προς το κοινοβούλιο, μέσω της γέφυρας Westminster. Αρχικά, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο παρασύροντας πολίτες και αστυνομικούς με το όχημά του, το οποίο στη συνέχεια έριξε στα κιγκλιδώματα έξω από το κοινοβούλιο. Κατόπιν, πεζός εισέβαλε στον περιβάλλοντα χώρο και επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό, πριν τον πυροβολήσουν. Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν τρεις Γάλλοι μαθητές και τρεις αστυνομικοί. Αρκετοί από τους τραυματίες ήταν πολύ βαριά τραυματισμένοι. Μεταξύ των τραυματιών, ήταν και μία γυναίκα η οποία έπεσε στον ποταμό Τάμεση από τη γέφυρα του Ουέστμινστερ, την ώρα της επίθεσης. Το Ισλαμικό Κράτος πανηγύριζε στο διαδίκτυο για την επίθεση, χωρίς να αναλαμβάνει την ευθύνη.

 

ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top