ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ! Ανοιχτό το ενδεχόμενο για ΕΠΙΘΕΣΗ-ΣΑΜΠΟΤΑΖ από την Ουκρανία

Τι μεταδίδει από την Μόσχα για το Star, ο Δημήτρης Λιάτσος

Όλες τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής από την Ρωσία μετά την έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος. 

«Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη βομβιστική ενέργεια, αλλά κάποιοι μιλούν για…  προβοκάτσια από την πλευρά της Ουκρανίας», είπε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας πάντως ότι δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημα.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι πίσω από παλιές επιθέσεις που γίνονταν στην Ρωσία ήταν οι μαύρες χήρες, ενώ δεν απέκλεισε να μιλάμε για νέα μεθοδολογία, καθώς ο δράστης χτύπησε σαν σαμποτέρ, χωρίς να παραδώσει τον εαυτό του, στον Αλλάχ, χωρίς δηλαδή να θυσιαστεί. 

Πάντως, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr,  μαχητές και υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγυρίζουν στο διαδίκτυο για το πολύνεκρο μακελειό στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης. Στο Twitter ανέβηκε ήδη μια φωτογραφία που δείχνει έναν μαχητή του ISIS μπροστά από το Κρεμλίνο, με τη λεζάντα:«Σκοτώστε τους, όπου τους βρείτε. Θα κάψουμε τη Ρωσία».

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top