Τα έβαλε και με τον Πάπα ο Ερντογάν:«Αντιμετωπίζουμε μια συμμαχία σταυροφόρων»

Εργάζεται ακατάπαυστα για το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου

Ο Ερντογάν εργάζεται ακατάπαυστα για να εξασφαλίσει το «Ναι» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου. Με σκούρα γυαλιά και εμφανώς κουρασμένη και ταλαιπωρημένη φωνή, πήρε το μικρόφωνο στα χέρια και εκτόξευσε βολές εναντίον των ευρωπαίων ηγετών και του Πάπα, μπροστά στο πλήθος των υποστηρικτών του στην Άγκυρα. Τον τελευταίο καιρό είναι το αγαπημένο όπλο στη φαρέτρα του.

«Όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες πήγαν στο Βατικανό και άκουσαν υποτακτικά τον Πάπα. Καταλαβαίνετε γιατί δεν βάζουν την Τουρκία στην ΕΕ εδώ και 54 χρόνια; Η κατάσταση είναι αρκετά ξεκάθαρη, πρόκειται για μια συμμαχία σταυροφόρων!»

Προχθες ο Ερντογάν, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με στρατό και ελικόπτερα σε επιφυλακή, φόρεσε το μανδυα του εγγυητή της ειρήνης , και σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να πείσει τους Κούρδους να ταχθούν στο πλευρό του μίλησε στην καρδιά του τουρκικού Κουρδιστάν, στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ.

«Αφήστε τον ήχο του Ναι να υψωθεί πολύ δυνατά από το Ντιγιαρμπακιρ ώστε στο Καντίλ (βάση των ηγετων του PKK), στην Πενσυλβανια (βάση του Γκιουλέν) και στην Ευρώπη ώστε να βρεθούν με την ψυχή στο στόμα».

ΠΥΛΩΝΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Οι βολές Ερντογάν δεν πτοούν την Ευρώπη ούτε την Ελλάδα, η οποία εργάζεται για τη δημιουργία ενός άξονα σταθερότητας στην περιοχή της Μεσογείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top