Φοβερές αποκαλύψεις για τον μακελάρη του Λονδίνου: Σεξουαλικοί μαραθώνιοι με ιερόδουλες και ναρκωτικά

Σοκάρουν τα όσα λέει η πρώην σπιτονοικοκυρά του για τα όργια που έκανε

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον μακελάρη του Λονδίνου

Μπορεί ο Καλίντ Μασούντ να σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και να τραυμάτισε άλλους 30 στο όνομα του… Ισλάμ, αλλά κάθε άλλο παρά σωστός μουσουλμάνος ήταν!

Ο 52χρονος τρομοκράτης ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο και τον τρόμο στην «καρδιά» του Λονδίνου, είχε «αδυναμία» στα σεξουαλικά όργια και στα ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Μασούντ έπαιρνε πολύ συχνά ναρκωτικά, κυρίως κοκαίνη και LSD.

Αρκετοί γονείς του δημοτικού σχολείου Brookfields, στο Μπέρμιγχαμ, όπου φοιτούσαν οι δύο κόρες του Μασούντ, δηλώνουν πως είχαν εκφράσει πολλές φορές παράπονα στους καθηγητές για την συμπεριφορά του μακελάρη, ενώ η μητέρα ενός κοριτσιού, που ονομάζεται Sabrina Hussain, λέει ξεκάθαρα πως τον φοβόταν και πως είχε απαγορεύσει στην κόρη της να επισκέπτεται το σπίτι του, παρόλο που η μικρή κόρη του ήταν η καλύτερή της φίλη.

Π*ΔΟΥΣΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Συγκλονιστικές είναι όμως και οι αποκαλύψεις της πρώην σπιτονοικοκυράς του Μασούντ στην «Sun».

Η Cassie Harvard τον έδιωξε από το σπίτι, αφού όπως η ίδια δήλωσε

δεν ήταν σωστός μουσουλμάνος. Π@δούσε ιερόδουλες, κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες κοκαϊνης και κάρφωνε μαχαίρια στα πρόσωπα ανθρώπων. Ήταν τρελός. Μετά από ένα τετραήμερο... πάρτυ με ναρκωτικά, ένας φίλος του έγινε έξαλλος και τον κατηγόρησε πως ήταν μυστικός αστυνομικός. Ο Adrian (σ.σ. το πραγματικό όνομα του δράστη) έγινε θηρίο και έτρεξε στην κουζίνα για να πάρει το μεγαλύτερο μαχαίρι που μπορούσε να βρει. Επέστρεψε στο δωμάτιο και έκανε το πρόσωπο του φίλου του κομμάτια

Ένας άλλος άνθρωπος του φιλικού του περιβάλλοντος δήλωσε πως «πήγαινε σε νυχτερινά μαγαζιά, αλλά κυρίως σε πάρτυ που γίνονταν σε σπίτια. Ήταν ένα party animal. Όταν έπαιρνε έκσταση, συνέχιζε για ώρες, αλλά όταν περνούσε η επίδραση των ναρκωτικών, συνήθως κάπνιζε μαριχουάνα και άκουγε Bob Marley».

Ωστόσο αυτό που εξοργίζει ακόμα περισσότερο, είναι το γεγονός ότι ο Μασούντ σύμφωνα με την «Daily Star» όλα αυτά τα χρηματοδοτούσε με... δημόσιο χρήμα, αφού οι Αρχές ανακάλυψαν πως έπαιρνε μια σειρά από επιδόματα από το βρετανικό Δημόσιο!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως «οι Αρχές πιστεύουν πως έπαιρνε μετρητά που δεν του ανήκαν, χρησιμοποιώντας μία σειρά από διαφορετικά ονόματα, τραπεζικούς λογαριασμούς και διευθύνσεις».

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top