Το ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ παρελθόν του ΜΑΚΕΛΑΡΗ του Λονδίνου- Διψούσε για ΑΙΜΑ!

Νέα στοιχεία για τη ζωή του είδαν το φως της δημοσιότητας-Πρώτη ανάρτηση:25-03-2017 18:47

O άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το μακελειό του Λονδίνου, ο Καλίντ Μασούντ, μπορεί να έφυγε από τη ζωή, έμεινε, όμως, γνωστός ως ο άνθρωπος που αιματοκύλησε μια ιδιαίτερα ασφαλή μεγαλούπολη.

Νέα στοιχεία για τη ζωή του είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μασούντ ζούσε με την εντυπωσιακή, επιχειρηματία σύζυγό του σε ένα πολυτελές διαμέρισμα, ενώ η καθημερινότητά του απείχε πολύ από την τυπική ενός «μαχητή του Ισλάμ».

Ο 52χρονος μεγάλωσε στο ανατολικό Σάσεξ. Οι γνωστοί του τον περιγράφουν ως «ένα δημοφιλές και έξυπνο παιδί, που ήταν παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τη θρησκεία».

Μόλις, όμως, αποφοίτησε από το σχολείο, στα 19 του χρόνια, έλαβε την πρώτη καταδίκη για δολοφονική επίθεση. Ακολούθησαν κι άλλες, μεταξύ των οποίων κατηγορίες για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, κατοχή όπλων και διατάραξη της δημόσιας τάξης, ενώ οδηγήθηκε στη φυλακή δυο φορές.

Γνώρισε τη σύζυγό του, Τζέην Χάρβεϊ, 48 ετών σήμερα, το 1991 και μετακόμισαν μαζί σε ένα σπίτι αξίας 700.000 λιρών, ενώ απέκτησαν δυο κόρες. Ο Μασούντ εργαζόταν ως μάνατζερ στην επιχείρηση της συζύγου του.

Ο τρομοκράτης έζησε μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, όταν η μεγάλη του κόρη, 24 ετών σήμερα, χτυπήθηκε από λεωφορείο. Τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά που καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι. Αργότερα, ο Μασούντ προσπάθησε να πείσει τις κόρες του να ασπαστούν το Ισλάμ και να φορέσουν μπούργκα, γεγονός που έκανε έξαλλη τη σύζυγό του. Η μεγάλη το δέχτηκε, η μικρή, όμως, 19 ετών, δεν ήθελε ούτε να το ακούσει.

Ο Μασούντ ονειρευόταν να δολοφονήσει κάποιον, ενώ κάποτε απείλησε έναν άνθρωπο, βάζοντάς του ένα μαχαίρι στο λαιμό. Συγκεκριμένα, άντρας που του έδωσε την πρώτη του δουλειά στο Σάσεξ, ο Λι Λόρενς, θυμάται ότι ο Μασούντ διψούσε για αίμα. Στη βρετανική Sun δήλωσε ότι ο τρομοκράτης, το 2000, «είχε ένα μαχαίρι στο λαιμό μου και έλεγε "θέλω αίμα, θέλω γ@#$%@ αίμα, θέλω να σκοτώσω κάποιον". Αφότου ηρέμησε έλεγε στον εαυτό του "τι έκανα; τι κάνω; Θα χρειαστώ βοήθεια. Θέλω απλά αίμα, να σκοτώσω κάποιον". Του είχαν γυρίσει τα μάτια και έμοιαζε εκτός πραγματικότητας». Ο Λόρενς, μετά την επίθεση αυτή, χρειάστηκε 20 ράμματα.

Ένας ακόμα συνάδελφός του υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον Μασούντ, μόλις 3 χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, αποκομίζοντας φρικιαστικά τραύματα, καθώς ο τρομοκράτης τού έκοψε στα δυο τη μύτη και προσπάθησε να του κόψει και τη γλώσσα!

«Τον ήξερα μόλις τρεις μέρες και προσπάθησε να με σκοτώσει» είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top